Aktuality

25.10. 2015 FK HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

V přímém souboji o třetí místo byli Sapeláci od úvodních minut lepším týmem. Již ve čtvrté minutě vyslal Mára Zamazal centr před domácí branku, ani Pája Matějíček ani Petr Barák však nedokázali překonat gólmana Kříže.V 6. minutě vypálil bombu zpoza šestnáctky Milan Špendlíček, jeho projektil mířící do sítě však nešťastně zastavil svým tělem Filip Dvořáček. O deset minut později přiklepl Filip Dvořáček Kubovi Szabóvi , ten oklamal dva obránce ale bohužel z malého čtverce těsně přestřelil. Ve 14. minutě zahrávali naši hráči roh, po kterém se mohl u levé tyče prosadit Milan Špendlíček, jeho střela však byla zblokována, následoval rychlý brejk Humpolce, který byl zakončen střelou z šestnáctky mimo branku.



V 19. minutě se dopustilo chyby několik hráčů / Mára Zamazal, Pavel Matějíček/ a domácí šli pohodlně do vedení Tomovičem. Ve 23. minutě podnikli Sapeláci rychlý protiútok, který zakončil Honza Vacek střelou nad humpoleckou branku.Ve 29. minutě se dopustili naši hráči / minimálně tři , posléze byla celá pravá strana neobsazená / další fatální chyby při centrovaném balónu Humpolce a domácí neuvěřitelně lehce, tudíž úplně zadarmo zvýšili na 2-0.Již v 36. minutě musel střídat zraněný Pavel Matějíček, nahradil ho Ondra Záškoda.



Ve 44. minutě zkratoval Mára Zamazal, jeho neuvěřitelný exces měl za následek červenou kartu a před námi byla druhá půle o deseti mužích. Náš tým se však semknul a i v druhé půli pokračoval ve výborném výkonu a dokázal si vytvořit několik tutovek. V 58. minutě po skvělé kombinaci Ondry Záškody, Kuby Szabóa, pálil z osmi metrů Honza Vacek, domácí gólman zachránil.Ještě stále jsme i v deseti mysleli na vyrovnání, na hřiště přišli čerství Patrik Fišer a Matěj Brnický, z hrací plochy odešli Milan Špendlíček a Filip Dvořáček.V 76. minutě se řítil na branku Humpolce Kuba Szabó, opět nepřekonal gólmana Kříže.V téže minutě přišla poslední tutovka, měl ji Matěj Brnický, ale ani on nedokázal skórovat. V poslední desetiminutovce již Sapelákům zcela pochopitelně docházely síly a domácí se konečně dočkali nějakých šancí. Dvakrát úspěšně zasáhl Petr Koubek a jednou ho zastoupil Petr Barák, který odhlavičkoval lobovaný míč na rohový kop.



Naši hráči se v Humpolci prezentovali dobrým fotbalem a jistě by si za předvedenou hru bod zasloužili. Bohužel jsme byli laxní při dvou centrech do šestnáctky a z řady svých šancí jsme dnes nedokázali skórovat.Tyto dvě skutečnosti dnes rozhodly o naší prohře. Každopádně náš tým zvláště za hru v oslabení v druhé půli zaslouží pochvalu.Navíc domácí často faulovali a přerušovali naši ofenzivu nečistými zákroky, o čemž svědčí i stav žlutých karet / 4-1 pro domácí, a to jsme my dostali žk za hru rukou u rohového praporku soupeře/.



Naopak velkou kritiku zaslouží Mára Zamazal.Náš nejobětavější a nejpoctivější hráč zase po určité době exemplárně, ale zároveň bezdůvodně / o to je to horší/zkratoval, nechal své spoluhráče od 44. minuty hrát o deseti a navíc ho čeká vydatný trest od DK. Je to úplně nepochopitelné.



Nejlepší hráči: Za druhý poločas pochvala pro celý tým.



Góly: 19.Tomovič, 29.Kubíček.



Rozhodčí: Pánové Kučerík, Holý,Nováček.    Žk: 4-1, čk: 0-1 / 44. Mára Zamazal /.            Delegát: pan Švec,  120 diváků.



Sestava: Koubek- Tržil, Reiterman, Zamazal, Takács - Matějíček /36.Záškoda/, Špendlíček / 76. Fišer /, Vacek, Dvořáček / 76.Brnický/ - Szabó, Barák.


Foto z utkání v Humpolci si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit