Aktuality

12.12. 2015 TJ SAPELI POLNÁ - HC SHARKS ZHOŘ 12 - 9 / 3:4, 4:4, 5:1 /

hockey2.png

Sapeláků bylo v tomto termínu málo, nebyli schopni postavit dva týmy a tak došlo k přátelskému utkání se zhořskými SHARKS, kterým patří za sehrání  narychlo svolaného utkání velké poděkování. Sapelákům chyběla řada opor / Reitri, Špendla, Klímáč, Kajman atd./ a v úvodu utkání měli navrch zhořští hráči. Od poloviny utkání se hra vyrovnala, i proto, že se začalo dařit našemu gólmanovi Ivanu Klimentovi, který se aklimatizoval po návratu z Manchesteru. Klíčem k vítězství bylo zlepšení defenzivy a vysunutí Petra Horského do útoku.



Góly Sapeláků:



Indra / Brukner/, Lapeš / Horský /, Horský / Babínek /, Indra, Klimeš / Horský /, Klimeš / Babínek /, Horský / Lapeš /, Babínek, Indra / Třeček /, Horský / Brukner, Třeček /,Lapeš / Brukner/, 



První hvězdou utkání byl Petr Horský s pěti kanadskými body za 2 góly a tři asistence / a to měl ve skutečnosti ještě dvě asistence soupeři /, za ním následují tříbodoví Indra, Babínek ml., Lapeš a Brukner.



Smolařem utkání byl Pavel Krpálek, který v úvodu utkání přišel o svou oblíbenou desetiletou hokejku a potom musel vzít zavděk holí Ondry Lapeše, ale jak sám řekl - nebylo to ono.



Sestava SAPELI:



Ivan Kliment - Robert Černý - Petr Horský, Pavel Krpálek - Karel Kittler, Vladimír Brukner - Jiří Babínek ml.- Ondřej Lapeš, Indra Miloš - Třeček Jiří - Klimeš Luboš.


Foto z utkání si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit