Aktuality

23.12. 2018 PF 2019

pf.png

Pomalu končí pro Sapeláky velmi náročný fotbalový rok 2018. V týmu probíhá generační obměna a to ve velkém, skončilo osm hráčů, přišlo jich devět a začínáme od začátku. Je to běh na dlouhou trať a dá se říci, že jsme se snad již odrazili ode dna. Po podzimní části nové sezóny jsme nakonec na  akceptovatelném desátém místě, se ztrátou dvou bodů na šestou příčku. V právě končícím roce se velmi dařilo našim  třem týmům mládeže / provozujeme je se Sokolem Puklice  /, dobře si vedl i celek staré gardy a proto je třeba poděkovat všem, kteří se na činnosti klubu podíleli.



Odvedli jsme spoustu práce v našem sportovním areálu ve Stáji - zbudovali nové sociálky, nové zábrany za brankami, natřely se veškeré kovové konstrukce,  obě budovy kabin ozdobily  nové fasády, vyměnila se okna, nainstalovaly se nové lavičky, zbudovaly nové chodníky atd. Velké poděkování patří všem, kteří nám při těchto pracech pomohli.



TJ SAPELI oslavila 21.července 40.let své existence. Při slavnostním odpoledni došlo k poděkování zakládajícím členům, vzpomenuli jsme  na Ty, kteří již nejsou mezi námi. Vyhlásili jsme další legendy klubu, poděkovali nejslavnější generaci hráčů - řadě z nich stále hrajících. Oslavy vyvrcholily utkáním s internacionály Bohemians Praha, svoje fotbalové mistrovství na našem trávníku předvedli a cca 650 diváků pobavili například mistři Evropy Karol Dobiáš a Antonín Panenka.



Je zcela na místě poděkovat našim hráčům, kteří k sezóně přistoupili velmi poctivě a každý se snažil podat co nejlepší výkony.Je třeba poděkovat také trenérům a realizačnímu týmu za obětavou a smysluplnou práci. Velký dik patří celé rodině Komárkových za perfektní stav trávníku, šaten i okolí stadionu.Samozřejmě nesmíme zapomenout na velké pochopení v rodinách našich členů.



Závěrečný dík patří všem, kteří náš klub jakýmkoliv způsobem podporují a pomáhají nám v naší sportovní činnosti.



 



"PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM A REALIZAČNÍMU TÝMU,



VŠEM NAŠIM PŘÍZNIVCŮM A OBCHODNÍM PARTNERŮM,



KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ, MNOHO ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ,



OSOBNÍ SPOKOJENOSTI, PRACOVNÍCH A SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ".



 



A V NOVÉM ROCE 2019  SE OPĚT TĚŠÍME NA SETKÁNÍ S VÁMI



NA NAŠEM STADIONĚ VE STÁJI.



 



Ještě jednou díky a "ŠŤASTNÉ A VESELÉ"!!!


PF 2018 SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE.


[file]




zpět na seznam aktualit