Aktuality

06.03. 2016 SAPELI POLNÁ - NOVÁ VES 1 - 3 / 0 - 2 /

ikona6.jpg

Sapeláci zakončili velmi náročný tréninkový týden střetnutím s kvalitním týmem Nové Vsi. V úvodu utkání neproměnili své tutovky Honza Vacek a Filip Dvořáček a  tak udeřili hosté, po centru do šestnáctky a přesné hlavičce k tyči vedli 0-1. Naši hráči se bohužel  nepoučili a hosté z podobné situace udeřili podruhé, s tím rozdílem, že hlavičku vyrazil gólman Jirka Babínek na tyč a z dorážky se již skóre měnilo 0-2. Po poločase snížil ze standartky Filip Dvořáček 1-2 a zdálo se, že v druhé půli utkání otočíme. Bohužel jsme spálili další šance / Marian Antoš, Kuba Szabó a Petr Barák až neuvěřitelně!! / a tak přišel další trest v podobě prostřelené zdi u standartky a inkasování třetí branky 1-3.V samotném závěru se ještě vyznamenal Petr Koubek při brejku soupeře.



Prohra o dvě branky sice mrzí, ale naši hráči dostali v minulém týdnu a zvláště pak v sobotu dopoledne řádně do těla a tak jsme pochopitelně nemohli být nijak lehkonozí, přesní a produktivní i když zodpovědnost v defenzivě měla být větší. Hráčům patří poděkování za velmi solidní docházku a velmi dobrý přístup k tréninku.



Gól: Filip Dvořáček



Sestava: Babínek / 46.Koubek / - Zamazal / 46. Tržil /, Lokvenc, Takács, Brnický - Antoš / 46. Špendlíček /, Fišer / 65. Antoš /, Vacek / 46. Barák/, Matějíček / 65. Vacek / - Dvořáček, Szabó.






zpět na seznam aktualit