Aktuality

13.03. 2016 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 2 - 4 / 0 - 1 /

ikona6.jpg

V předposlední přípravě chyběli Sapelákům Petr Barák, Honza Vacek, Kuba Szabó a Petr Koubek, naopak týmu vypomohli gólman Honza Herink a středopolař David Macko. 



Již ve třetí minutě připravil loženku Pavel Matějíček pro Filipa Dvořáčka, ten však síť rozvlnit nedokázal.Ve 12. minutě vyslal výtečnou kolmici Tomáš Reiterman pro Pavla Matějíčka, gólman Přibyslavi Pazderka se poprvé vyznamenal.V 16. minutě skvěle zakombinovali Mára Zamazal, David Macko a Pavel Matějíček, střelu posledně jmenovaného zlikvidoval gólman soupeře.Ve 20. minutě vyslal Tomáš Reiterman Filipa Dvořáčka, ten v tutovce zakončil střelou vedle.O minutu později přestřelil Luboš Rychtecký střelou zpoza šestnáctky.Ve 22. minutě se poprvé osmělili přibyslavští a zpoza šestnáctky vystřelili nad naši branku.O tři minuty později zaspala naše levá strana a Škacha z ničehož nic vstřelil úvodní gól soupeře 0-1.Ve 27. minutě uvolnil Kuba Lokvenc Pavla Matějíčka, jeho střela skončila těsně vedle branky.Ve 34. minutě vyslal Patrik Fišer parádní přihrávku pro Filipa Dvořáčka a ten srovnal skóre na 1-1. O dvě minuty později spálil Pavel Matějíček další loženku a ve 43. minutě totéž zopakoval Filip Dvořáček.



I druhou půli jsme zahájili velmi aktivně, v 50. minutě neproměňuje svoji další tutovku Pavel Matějíček, v téže minutě těsně přestřeluje Matěj Brnický.V další minutě nastřeluje Pavel Matějíček ze dvou kroků spojnici, gólman hostí jasně sráži Filipa Dvořáčka - penalta se nepíská. V 65. minutě neproměňuje gólovku Tomáš Reiterman. A to už je příliš a tak hosté trestají 1-2.



Naši spalovači však pokračují v neproměňování šancí - Matěj Brnický napálil tyč, Filip Dvořáček dal gól - nebyl uznán.Poté končí bomba Patrika Fišera na břevně a střela Filipa Dvořáčka těsně nad. Soupeř opět trestá 1-3. V 79. minutě nařízen pokutový kop za sražení Pavla Matějíčka gólmanem, penaltu proměňuje Filip Dvořáček. Ženeme se za vyrovnáním, v 88. je v další velké šanci Pavel Matějíček, hostující gólman však jeho střelu vyráží a z brejku hosté uzavírají skóre na 2-4.



Byla to velmi kvalitní příprava, ve které jsme i zásluhou obou brněnských posil tahali za delší konec. Na naši hru se dalo dívat, naši hráči hráli s chutí, vytvořili si obrovské množství příležitostí, bohužel jejich vyřešení bylo tristní.Omluvou v tomto směru nemůže být ani neúčast všech našich útočníků. Z velkého množství vypracovaných šancí, jsme prostě šest - sedm gólů měli vstřelit!!! Naopak produktivita soupeře byla neuvěřitelná.



góly: 34. a 79. /PK/ Filip Dvořáček. Sudí: Zadina / velmi slaboučký /.



Sestava: Herink - Tržil, Rychtecký, Takács, Zamazal, Lokvenc, Fišer, Macko, Antoš, Brnický, Reiterman, Špendlíček, Matějíček, Dvořáček.



 






zpět na seznam aktualit