Aktuality

24.04. 2016 SAPELI POLNÁ - SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD "B" 3 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

Úvod utkání vyšel Sapelákům na jedničku.Ve třetí minutě zahrávali domácí roh, míč doputoval až k Aldovi Kovářovi, ten předložil gólovou přohrávku Tomáši Reitermanovi, který nezaváhal 1-0. V šesté minutě zakombinovala dvojice Alda Kovář - Kuba Szabó a vyslala do úniku Mariána Antoše, ten však ztroskotal na gólmanovi hostí.O minutu později udeřilo podruhé. Mára Zamazal zahrával rohový kop, Marián Antoš ho hlavou prodloužil na Kubu Szabóa a ten bombou z voleje z hranice penalty zvýšil na 2-0 pro Sapeláky. Po brzkém vstřelení dvou gólů naši hráči polevili, hra spadla do průměru a v první půli stojí ještě za zmínku střela Honzy Vacka v 27.minutě, která skončila těsně nad brankou Brodu a potom 37. minuta, kdy gólman Brodu zachránil před Mariánem Antošem, kterého vyslal do úniku Mára Zamazal.



V 63. minutě vhodil Filip Dvořáček rychlý aut za stopery hostí na Kubu Szabóa a pro toho už bylo velmi jednoduché přelobovat soupeřova brankáře a zvýšit na 3-0. Byla to Kubova dvacátá branka v této sezóně. V 67. minutě po centru Máry Zamazala hlavičkoval těsně nad branku Filip Dvořáček.V 71. minutě hasil Petr Koubek včasným vyběhnutím dobrou šanci hostí. V 78. minutě sehráli domácí pěknou kombinaci, na jejímž konci byl v tutovce Kuba Szabó, tentokrát to však nevyšlo.O minutu později napálil Milan Špendlíček míč do levé tyče brodské svatyně. Ve 40. minutě byla domácí branka v největším ohrožení - postaral se o to svým odkopem těsně vedle šibenice Mára Zamazal. O minutu později měl slibnou možnost Milan Špendlíček, ale brodský gólman jeho střelu vyrazil.



V dnešním utkání nám vyšel úvod, ale po vstřelení dvou branek upadla naše hra do průměru, možná i podprůměru, svůj díl na tom měla i kvalita soupeře..Nebyl to pěkný fotbal, možná jeden z nejhorších, co se za poslední léta ve Stáji hrál.



Nejlepší hráči: Petr Tržil, Matěj Brnický, Milan Špendlíček.



Góly: 3. Tomáš Reiterman, 8. a 63. Jakub Szabó.



sudí: Nápravník, Pfeifer, Čepl.   Žk: 1-5, bez vyloučených. 40 diváků.



Sestava Sapeli: Koubek - Tržil, Reiterman, Zamazal, Brnický - Vacek, Špendlíček, Kovář, Dvořáček - Szabó, Antoš / 75. Lokvenc /.






zpět na seznam aktualit