Aktuality

30.04. 2016 Slavoj ŽIROVNICE - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli k důležitému utkání do Žirovnice ve velmi poslepované sestavě. Z důvodu zranění  či pracovního zaneprázdnění týmu chyběli Mára Zamazal, Pavel Matějíček, Luboš Rychtecký, Alda Kovář, Kuba Szabó a Pavel Krpálek. Na hřiště museli nedoléčení Petr Koubek, Petr Takács a Patrik Fišer. Z tohoto výčtu je každému jasné, že jsme mohli uspět jedině za předpokladu potivého přístupu a obětavého výkonu celého mužstva.



První půle byla vyrovnaná, ani jeden z týmů si nevytvořil vážnější šanci. V druhé půli již byli nebezpečnější Sapeláci a na rozdíl od svého soupeře si dokázali vytvořit tři velké šance.. První možností byla velmi pěkná střela Honzy Vacka, kterou gólman domácích stihl vyrazit na břevno. Druhou tutovku neproměnil Marián Antoš a tak se čekalo na rozhodnutí, které přišlo v 81 minutě po akci "švagrů". Mladší z nich Honza Vacek vymyslel skvělou uličku a popravčí Žirovnice Páťa Fišer / minule v Žirovnici také rozhodl, ale až v 88. minutě/ mířil přesně  0-1. Jelikož Sapeláci obětavým výkonem svého soupeře do vážnější situace napustili, odvážejí si za svůj poctivý výkon zasloužené tři body.



Nejlepší hráči: Pochvalu zaslouží celý tým.



Zajímavost utkání: Páťa Fišer nastoupil v 71. minutě, o čtyři minuty dostal žlutou kartu a o dalších šest minut utkání rozhodl.



Gól: 81. Patrik Fišer



Sudí: Stehlík, Straka, Holub.  Žk: 2 - 3 / Brnický, Takács, Fišer /, bez vyloučených. 100 diváků.



Sestava Sapeli:



Koubek - Tržil, Reiterman, Lokvenc, Brnický - Takács, Špendlíček, Vacek, Dvořáček - Antoš / 71. Fišer /, Barák / 90. Černý /.






zpět na seznam aktualit