Aktuality

08.05. 2016 SAPELI POLNÁ - SOKOL HERÁLEC 2 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

V první půli byli překvapivě pohyblivější hosté, působili fotbalovějším dojmem a hrozili zejména ostrými centry do šestnáctky. Již ve druhé minutě po stříleném centru hlavičkoval útočník hostí mimo naši branku. V 19. minutě obešel Petr Barák i gólmana, v těžké pozici však již skórovat nedokázal.O minutu později pěkně vystřelil levačkou z 25 metrů Patrik Fišer, gólman hostí jeho střelu kryl..O tři minuty později pálili z hranice penalty herálečtí, Petr Koubek byl připraven.Ve 24. minutě střílí hosté po průniku vedle branky. Ve 28. minutě přichází druhá velká šance domácích, po krásné individuální akci Patrika Fišera, připravil Filip Dvořáček loženku po Kubu Szabóa, gólman hostí zachránil. Ve 30. minutě byl v gólové situaci faulován Tomáš Reiterman, hvizd píšťalky sudího Dvořáka z neznámého důvodu nenazněl....V 37. minutě šel z úhlu sám na gólmana Kuba Szabó, skóre se však nezměnilo.



Do druhé půle vstupili naši borci o poznání aktivněji a to i zásluhou střídajícího Honzy Vacka, který během prvních třech minut třikrát vypálil na branku hostí, k němu se přidal pěknou střelou i Filip Dvořáček a hlavičkující Patrik Fišer. V 53. minutě měl další loženku Kuba Szabó, vše udělal parádně, ale závěrečná střela mu nevyšla. V 58. minutě ještě zahrozili hosté, když po stříleném centru hlavičkovali mimo naší branku.V 61. minutě již Sapeláci vedli! Míč šel po ose Patrik Fišer - Kuba Szabó, poté unikl Petr Barák a jeho nezištnou  přihrávku přetavil v gól Filip Dvořáček 1-0. O dvě minuty později zachránil před Filipem Dvořáčkem gólman hostí.V 77. minutě opět spálil tutovku Kuba Szabó. Vše si však vynahradil v 79. minutě, kdy po uvolnění od Páti Fišera přesným lobem zvýšil na 2-0 pro Sapeláky. V dalších dvou šancích byl Marian Antoš, šest minut před koncem výtečně pálil ze standardky Filip Dvořáček, ale nejlepší hráč hostí - brankař Severýn se již překonat nenechal.



V první půli jsme byli horším týmem, v druhé půli to již bylo o něčem jiném. Střídající Honza Vacek hru hodně rozhýbal, potom se přidali i ostatní a přestože jsme spálili fůru šancí, tak jsme nakonec dva góly vstřelili a brali tři body za vítězství.



Zajímavost: Po nakládačce v Okříškách 5-1 jsme v dalších třech utkáních neinkasovali, získali 9 bodů se skórem 6-0.



Nejlepší hráči: Petr Tržil, Honza Vacek, Petr Koubek.



Góly: 61. Filip Dvořáček, 79. Jakub Szabó.



Sudí: pánové  Dvořák, Svoboda, Niederle. žk: 2-3. Bez vyloučených. 120 diváků.  Delegát svazu: pan Vidlák.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Takács, Lokvenc - Brnický, Špendlíček / 46. Vacek /, Fišer, Dvořáček - Barák / 66. Antoš /, Szabó.






zpět na seznam aktualit