Aktuality

12.06. 2016 Destrukce Jaroměřice - SAPELI POLNÁ 1 : 1 / 0:0 /

ikona6.jpg

Na poslední letošní utkání vyrazili Sapeláci busem, se skvělou harmonikářkou z kraje vína na palubě.Pro řadu hráčů to bylo poslední vystoupení v dresu SAPELI a tak bylo cílem týmu v Jaroměřicích bodově uspět.Utkání začalo hned v 2.minutě chybou Petra Tržila, domácí hráč šel sám na Petra Koubka, ten ho však vychytal.V 11. minutě byl velký závar před brankou domácích, dvakrát se pokusil zakončit Luboš Rychtecký, obě střely však hráči Jaroměřic zvládli zablokovat. O minutu později pálili domácí z 25 metrů těsně vedle naší branky. Ve 13. minutě chybně odkopl Petr Koubek, domácí však přečíslení nezvládli, skončili v ofsajdové pasti naší obrany.Vzápětí pěkně zakombinovala trojice Honza Vacek, Filip Dvořáček a Luboš Rychtecký, byl z toho nakonec pouze rohový kop.V 18. minutě domácí přestřelují z těžké pozice z rohu vápna naší branku, o dvě minuty později Filip Dvořáček z trestného kopu z 18 metrů vysoko přestřeluje branku domácích, v 36. minutě Honza Vacek střílí levačkou zpoza šestnáctky a cca o metr ji míjí.



Poločasová přestávka tentokrát nepatří promluvě trenérů, ale vyhlášené moravské harmonikářce. Tento nový motivační prvek se plně osvědčí, neboť krátce po přestávce v 49. minutě sehrají Sapeláci nádhernou kombinaci. Filip Dvořáček posune míč do křídla na nabíhajícího Honzu Vacka, ten naservíruje gólovou přihrávku Matěji Brnickému a jeho kopačka je neomylná 0-1.O dvě minuty později mohl zvýšit opět Matěj Brnický, ideální situaci mu připravil Marián Antoš, střela však Matějovi nesedla.V 69. minutě zahrávali domácí standardku cca z 25 m, Petr Koubek si ještě stavěl zeď, když domácí Karásek vypálil a jeho zřejmě životní bomba šla ve vinglu od břevna dolů - nadherný gól, ale bohužel do naší branky 1-1. V 73. minutě pálil zpoza šestnáctky Filip Dvořáček, gólman domácích míč vyrazil před sebe a Marián Antoš byl velmi blízko vedoucího gólu.Podobná situace se opakovala tři minuty před koncem utkání, Marek Zamazal zahrával rohový kop na Petra Takácse, ten vypálil z malého čtverce na domácího gólmana, ten stihl míč vyrazit před sebe a kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman se odmítl stát hrdinou utkání - jeho dorážka skončila nad břevnem jaroměřické svatyně...



V úvodu utkání, jsme mohli prohrávat, ale po průběhu celého utkání lze říci, že jsme měli k vítězství o něco blíže než domácí. Sezónu jsme tedy zakončili remízou, která měla nakonec pro domácí cenu zlata.



góly: 49. Matěj Brnický   -  69.Karásek Zbyněk



Sudí: Straka, Voneš, Šrámek.  ŽK:1-1 / Petr Barák /, bez vyloučených, delegát svazu pan Chromý. 100 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman,Takács, Barák - Brnický, Fišer / 46.Antoš /, Špendlíček / 80.Padrnos /, Vacek - Rychtecký / 68. Zamazal /, Dvořáček.



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit