Aktuality

25.06. 2016 R.U.M. obhájil vítězství v Puklicích

pohar.jpg

R.U.M. se opět zúčastnil tradičního SPORTVEL CUPU v Puklicích, letos se konal jubilejní XV. ročník. Naši borci předváděli až na vyjímky velmi dobré výkony a i přes velké vedro a další přitěžující okolnosti dosahovali výborných výsledků. Tentokrát se zúčastnilo velmi málo týmů - 5, a tak hrál  ve skupině každý tým osm utkání / s každým soupeřem dvakrát /. Rumáci skupinu s přehledem vyhráli po šesti výhrách a dvou remízách se skórem 19-4, v semifinále potom následovala výhra 2-1 a ve finále 4-2 nad domácím Sportvelem.



Celkově tedy 8 vítězství, 2 remízy, skóre 25-7 a tedy naprosto zasloužené vítězství v turnaji.



Dostali jsme i individuelní ceny: 



Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Alda Kovář, nejlepším střelcem turnaje byl další hráč našeho týmu Václav Tomeček s šesti góly.



Druhým nejlepším střelcem RUMU byl náš obrance Zdeněk Kourek se čtyřmi brankami. Není bez zajímavosti, že dvakrát to bylo bohužel do naší sítě....



Tým RUMU tedy nejen obhájil loňské prvenství, ale dokonce vyhrál již potřetí v řadě!!!  V početném fans klubu nejvíce zaujali členové rumáckého rowdies bratři Barákovi.



Sestava: Petr Tomala - Petr Barák, Jiří Listopad, Zdeněk Kourek, Jiří Štěpánek, Lukáš Slezák, Václav Tomeček, Jiří Šebesta, Filip Dvořáček a Alda Kovář.



 



 


Foto našeho týmu si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit