Aktuality

17.07. 2016 SAPELI POLNÁ - JISKRA DOBRONÍN 5:0 / 0:0 /

ikona6.jpg

V prvním přípravném utkání měli naši hráči jednoznačně navrch, vytvořili si spousty šancí, hosté však dokázali svojí obětavostí a za přispění štěstí odolávat až do šedesáté minuty, kdy Dobronín poprvé inkasoval. Potom naši hráči přidali ještě čtyři branky. Dobronínští si v druhé půli vytvořili dva brejky, z nichž jeden zakončili střelou  do tyče a druhý mířili mimo branku.



Ve 3. minutě po akci Petra Navrátila a Filipa Dvořáčka spálil svoji šanci Petr Mašek. O minutu později pálil z malého vápna David Padrnos těsně nad branku.V 15. minutě kryl gólman hostí střelu Davida Macka z přímého kopu.V 16. minutě vystrašil ostrý centr Martina Boháčka brankaře soupeře, přesto však skvěle vyrazil na rohový kop. V téže minutě zahrává David Macko rohový kop na hlavu Tomáše Reitermana, míč však končí vedle dobronínské branky. O minutu později skvěle uvolnil Petr Mašek Filipa Dvořáčka, hostující obránce však nebezpečnou situaci zahasil skluzem. V 18. minutě hlavičkuje Petr Navrátil nad branku soupeře po rohu Davida Macka. V další minutě výborně zakombinují Petr Navrátil, Petr Mašek a David Padrnos, posledně jmenovaný z dobré pozice přestřeluje. Ve 20. minutě pálí z 30 metrů Petr Navrátil, gólman Kotrba kryje.Ve 27. minutě je Kotrba znovu v akci, střelu Davida Macka vyráží na rohový kop. Ve 29. minutě nachází centr Petr Navrátila Filipa Dvořáčka a ten střílí těsně vedle branky. V 33. minutě zakombinuje David Padrnos a Petr Takács, akci potom zakončí bomba Martina Boháčka těsně vedle šibenice dobronínské svatyně. První půle tedy i přes fůru šancí Sapeláků skončila bezgólovou remízou.



Do druhé půle nastoupili naši hráči v hodně pozměněné sestavě, ale hned ve 47. minutě Patrik Fišer výtečně našel Jakuba Fice, který vyslal nádherný střílený centr před branku, Michalu Příhodovi chyběly jen centimetry k zakončení. O minutu později vyslal David Macko k sólu Petra Navrátila, ten však tváří v tvář gólmanovi neuspěl. V 55. minutě opět David Macko vyslal do sóla tentokrát Martina Boháčka, ten však v tutovce překopl branku. Ve 58. minutě připravil Jakub Fic loženku,ale ani Michal Příhoda, ani Martin Boháček skórovat nedokázali. O minutu později se při střele Michala Příhody opět vytáhl Kotrba. A v 60. minutě konečně udeřilo, David Macko vysunul Michala Příhodu a ten s přehledem obstřelil dobronínského gólmana 1-0. Hned v další minutě to již bylo 2-0, na rohový kop Davida Macka si naběhl Petr Navrátil a jeho bomba hlavou zapadla přesně k levé tyči. V 68. minutě brankář hostí vyrazil střelu Michala Příhody na rohový kop.O dvě minuty později jsme vyrobili hrubku, unikl Pavel Horáček, obešel i našeho  gólmana, ale jeho střela skončila pouze na tyči. V 77. minutě jsme se dopustili druhé hrubky, ale hosté vystřelili vedle branky. Zbylých osm minut se dohrál v režii našich hráčů. V 82. minutě vystřelil ze standartky David Macko, gólman míč vyrazil a Filip Dvořáček vstřelil třetí branku svého týmu 3-0. O minutu později poslal Patrik Fišer nádhernou kolmici Filipu Dvořáčkovi a ten zvýšil na 4-0. V 86. minutě sklepl Filip Dvořáček míč Jakubu Ficovi, ten však přestřeluje branku. Ve 42. minutě Petr Barák uvolňuje Davida Macka, jeho bomba prosviští těsně vedle dobronínské branky. V 90. minutě sehrál Marek Zamazal zkrácený roh s Davidem Mackem, ten odcentroval do pokutového území, našel Martina Boháčka a jeho volej vymetl pavouky z šibenice Kotěrovy svatyně 5-0.



Celý tým zaslouží pochvalu za poctivý přístup a příkladné nasazení v utkání. Samozřejmě nebylo vše ideální, musíme pracovat dál.



góly: 60. Michal Příhoda, 61. Petr Navrátil, 82. a 83. Filip Dvořáček, 90. Martin Boháček.



sudí: pánové Bílek, Krejčí a Staněk, bez karet, 30 diváků.



Sestava SAPELI:



Herink / 46. Babínek / - Takács / 46. Barák /Tržil, Reiterman, Lokvenc /46. Zamazal / - Boháček, Navrátil / 65.Dvořáček /, Macko, Dvořáček / 46.Fic /- Mašek / 46. Příhoda/, Padrnos / 46. Fišer /.


Fota z dnešního utkání si můžete prohlédnout zde.


[file]

[file]




zpět na seznam aktualit