Aktuality

24.07. 2016 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 2 - 2 / 1-2 /

ikona6.jpg

Druhé přípravné utkání přineslo kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. V dresu Sapeláků absentovali Tomáš Reiterman, Patrik Fišer, Michal Příhoda a Matěj Brnický, ostatní hráči i když někteří s drobnými šrámy byli trenérovi Votavovi k dispozici.První půle přinesla velmi rychlý a pohledný fotbal,v půli druhé již tempo mírně pokleslo, přišlo i několik nervózních chvilek, byly k vidění velmi pěkné akce, ale také zásadní hrubé chyby. Každopádně to byla velmi dobrá prověrka a hráčům i trenérům jistě poznatky z ní získané pomohou do další práce.



Již ve 3. minutě po centru do naší šestnáctky hlavičkuje neobsazený přibyslavský hráč vedle. V 10. minutě se tato situace přesně opakuje. Ve 12. minutě hezky uvolnil Petr Navrátil Filipa Dvořáčka, ten pálí z 16 metrů, gólman hostí je připraven. V 17. minutě se oba hráči vymění, centruje Filip Dvořáček a Petr Navrátil hlavičkuje nad branku. O minutu později vyslal David Macko gólovou přihrávku Petru Maškovi, ten unikl soupeři a míři přesně 1-0! Ve 23. minutě další skvělá nahrávka Davida Macka, tentokrát Filipu Dvořáčkovi, jeho střela však bohužel končí na tyči soupeřovy branky a Mára Zamazal již nestihne míč dorazit do sítě. O minutu později po rohovém kopu Davida Macka nastřeluje Petr Mašek jen boční síť... Ve 27. minutě přišel David Macko  o míč v blízkosti šestnáctky / byť nedovoleně/, soupeř tuto situaci využil a srovnal na 1-1. V 33. minutě jsme opět chybovali, útočník hostí však přestřelil naši branku.V 37. minutě pěkná kombinace Petr Navrátil - Petr Mašek - Filip Dvořáček, posledně jmenovaný nepropálil hradbu těl soupeře. Ve 40. minutě závar u naší branky, po dvou zákrocích našeho gólmana definitivně vysvobozuje naše hráče až odkop obránce. Ani toto varování nám nepomohlo, přestože jsme měli v našem  vápně velkou početní převahu, nejsme schopni řádně zareagovat a odkopnout míč, nakonec hosté v klidu skórují - děsná situace - 1-2. V poslední minutě první půle hosté střílejí mimo naši branku.



Do druhé půle jsme poslali čerstvé síly, zvýšili jsme pohyb a zpřesnili hru a tím jsme začali být aktivnějším týmem Ve 48.minutě sklepl David Padrnos míč pro Filipa Dvořáčka, jeho střelu z šestnáctky gólman hostí kryl. V 54. minutě vybídl Jakub Lokvenc do úniku  Davida Padrnose, ten obešel i gólmana a vyrovnal na 2-2. V 58. minutě uvolnil David Macko Petra Takácse, jeho přesná střela skončila v síti, ale pro ofsaid nebyl gól uznán. O minutu později likviduje Honza Herink střelu Přibyslavi  z bezprostřední blízkosti. V 62. minutě po rohu Davida Macka pálí Petr Takács, Filip Dvořáček mění směr střely, bohužel jen do břevna. Potom se na hřišti chvíli jiskří / z našich barev se nejvíc projevili David Macko a  Honza Herink /. V 76. minutě vykopává Honza Herink dlouhý míč na Petra Takácse, ten ihned centruje na Petra Baráka, který však skórovat nedokázal - přesto to byla nádherná akce. V 83. minutě uvolnil David Macko Petra Takácse, jeho střelu gólman vyrazil, bohužel jsme míč nedokázali dorazit do sítě. V 86. minutě se ozvali hosté, jejich hlavička končí vedle, stejná situace je v poslední minutě na druhé straně, když branku Přibyslavi těsně míjí hlavičkující Petr Navrátil. Utkání tak skončilo spravedlivou remizou.



Nejlepší hráči: Petr Barák, Filip Dvořáček, Martin Boháček.



Góly: Petr Mašek a David Padrnos.



ŽK: Milan Špendlíček a David Macko. Bez vyloučených. Diváků 20.



Sudí: Šula, Soukupová, Bílek.



Sestava: Babínek / 46. Herink / - Tržil, Boháček, Zamazal / 46. Lokvenc/, Barák / 69. Mašek / - Fic / 46.Vacek /,Špendlíček / 46. Takács /, Macko, Navrátil, Dvořáček / 70. Barák / - Mašek / 46. Padrnos /.






zpět na seznam aktualit