Aktuality

14.08. 2016 SAPELI POLNÁ - FC Chotěboř 1 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Na vzorně připraveném trávníku se za krásného nedělního počasí  a před pěknou návštěvou hrál výborný fotbal a to zásluhou obou týmů, V první půli každý tým chvilku tahal pilku.  Ve třetí minutě pálil z hranice šestnáctky Petr Takács, gólman hostí jeho střelu vyrazil. Ve 13.minutě vyslal David Macko do úniku Filipa Dvořáčka, stoper chotěbořských stihl odvrátit nebezpečí a odkopl míč na rohový kop. O tři minuty později skončil přímý kop hostí vedle naší branky.Ve 22. minutě střílí hosté z hranice šestnáctky, míč však nachází připravenou náruč Honzy Herinka.Ve 28. minutě přiklepl Petr Barák na šestnáctce Filipu Dvořáčkovi, ten přestřeluje branku.Ve 33. minutě zastavil tutovku domácích hvizd sudího pro údajný faul na gólmana.V 39. minutě se v největší šanci první půle ocitl po špatném odkopu míče našeho obránce hostující útočník, kterého skvěle vychytal Honza Herink.



Do druhé půle jsme nastoupili s jednou změnou, Davida Macka vystřídal Michal Příhoda. Úvod druhé půle patřil jednoznačně našemu týmu, v 51. minutě měl obrovskou tutovku Filip Dvořáček, gólman Chotěboře neudržel na brankové čáře míč a Filipovi se nepodařilo míč doklepnout do sítě. Vše si však vynahradil o minutu později, kdy ho přesným centrem na hranici penalty našel Honza Vacek a Filda přesnou hlavičkou k pravé tyči nedal šanci strážci chotěbořské svatyně 1-0. V 63. minutě naši hráči neustrážili rohový kop hostí a Honza Herink musel v malém čtverci čarovat.I tentokrát však svoji branku dokázal uchránit.O pět minut později Petr Mašek brilantně uvolnil Petra Baráka, ten postupoval sám na branku hostí, ale místo aby přidal druhý pojišťovací gól, tak jeho střela pouze o pár centimetrů minula branku.V 75. minutě uvolnil své místo na hřišti Mára Zamazal, nastoupil David Padrnos.V 77. minutě střílí hosté z úhlu vedle branky.V 79. minutě nahradil Páťu Fišera Milan Špendlíček.Šest minut před koncem výpálil dělovku z šestnáctky Filip Dvořáček, gólman míč jen vyrazil k Honzovi Vackovi, který však mířil nad.Poslední velkou šanci měli hosté, dokonce dva jejich hráči zůstali neobsazeni v rohu našeho malého vápna, Honzu Herinka však nepřelstili a tak naši hráči vydřeli první tři domácí body v letošním soutěžním ročníku.



Všichni hráči zaslouží pochvalu za příkladnou bojovnost a práci pro tým.Vítězství nad silným týmem Chotěboře je velmi cenné a je povzbuzením do další práce. Vážíme si i uznání trenéra Chotěboře a našeho bývalého hráče Pepíka Sourala, který řekl, že jsme měli více velkých šancí a že jsme si vítězství zasloužili.



Ještě bych zmínil jednu skutečnost z nedělního utkání a to výtečný výkon rozhodčích. Byli nenápadní, přísní a dá se říci že přesní. A pokud jsou na hřišti takoví sudí, tak se hráči, střídačky i diváci věnují fotbalu a mají z té neděle všichni radost. Takže sudí tentokrát Vám patří palec nahoru!



Gól: 52. Filip Dvořáček



Nejlepší hráči: Petr Barák, Petr Mašek, Jan Herink.



Sudí: pánové Jílek, Muller, Petrlík, žk: 2-1, bez vyloučených. Delegát svazu: ing. Šoukal. 120 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Boháček, Takács, Zamazal / 75.Padrnos / - Vacek, Fišer / 79. Špendlíček /, Macko / 46. Příhoda /, Dvořáček -  Mašek, Barák.






zpět na seznam aktualit