Aktuality

17.08. 2016 SK KOSTELEC - SAPELI POLNÁ 5 - 6 / 3-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci nepřistoupili k utkání svědomitě a již ve čtvrté minutě vyrobili exemplární minelu a domácí vedli 1-0. V 18. minutě jsme nedůrazně bránili rohový kop a přesná ostrá hlavička domácích zvýšila skóre na 2-0. V 29. minutě mohlo být i hůře, ale Jirka Babínek dokázal vytěsnit bombu zpoza šestnáctky na tyč.V 32. minutě si naběhl David Padrnos na dlouhý aut Petra Takácse, jeho střelu domácí gólman vyrazil a Michal Příhoda už to měl hodně jednoduché 2-1. O dvě minuty později museli střídat zranění Petr Takács a Tomáš Reiterman, nahradili je Filip Dvořáček a Petr Mašek. V 38. minutě jsme vůbec nereagovali na náběh domácích hráčů, kteří pohodlně zvýšili na 3-1. Dvě minuty před půlí přiklepl Petr Barák míč pro Davida Padrnose, ten bohužel přestřelil branku Kostelce.



V druhé půli jsme již byli výrazně aktivnější, přesto jsme si několikrát neodpustili hrubé chyby ať již v obranné nebo útočné činnosti. Dvě minuty po přestávce pálil z 16 metrů Milan Špendlíček, gólman reflexivně vyrazil míč nohou. O minutu později šel sám na gólmana Kostelce Petr Barák, prostřelit ho však nedokázal. V 49. minutě zachránil Sapeláky včasným výběhem Jirka Babínek. O dvě minuty později předložil Filip Dvořáček míč před branku Michalu Příhodovi, ten si ho zpracoval, ale jeho střela mířila vedle. V 56. minutě se Michal Příhoda prosazuje podruhé a snižuje na 2-3. V 62. minutě unikl David Padrnos, obešel i gólmana, jeho střelu do prázdné branky domácí odvrátili. Když už jsme šahali po vyrovnání, přišla po rohovém kopu soupeře další laxnost a rázem domácí vedli 4-2. V 72. minutě uvolnil Mára Zamazal Davida Padrnose, ten ve výborné pozici přestřelil. O dvě minuty později vybojoval míč ve středu hřiště Milan Špendlíček, vysunul Davida Padrnose a ten byl tentokrát neomylný 4-3. O pět minut později nastřelil Filip Dvořáček břevno. Kdo si myslel, že se konečně blíží vyrovnání, ten byl opět zklamán. V 82.minutě jsme špatně zahráli ofsajd systém a domácí zvýšili na 5-3. O čtyři minuty snížil nádhernou hlavičkou Petr Navrátil 5-4. V 87. minutě přišlo konečně vyrovnání, Petr Navrátil unikl obraně a jeho nezištnou přihrávku zužitkoval Filip Dvořáček 5-5. Rozhodnutí utkání bohatého na góly přišlo dvě minuty před koncem. Na dlouhý výkop našeho brankáře výborně zareagoval David Padrnos, který předložil před branku gólovou pobídku, Petr Mašek jí ještě pohrdl, ale Michal Příhoda svojí třetí brankou utkání rozhodl 5-6.



Přístup k utkání byl všelijaký, slabou náplastí je konečné vítězství nad týmem spodku tabulky I.B. třídy. S tímto výkonem bychom dostali v neděli v Humpolci pořádnou nakládačku. Na druhou stranu to nebyl špatný trénink, akorát by to chtělo větší zaujetí pro hru a hlavně chuť do soubojů a defenzivní práce. Nejlepším hráčem našeho týmu byl bezesporu Milan Špendlíček, který se snažil i za nepříznivého stavu náš tým vyburcovat.



góly: 32.,56.,88. Michal Příhoda, 86.Petr Navrátil, 87. Filip Dvořáček.



Sudí: Petrlík, Jahoda, Havlín. Žk: 1-1 ( Mára Zamazal). 20 diváků.



Sestava: Babínek - Zamazal, Reiterman /34.Dvořáček/,Barák, Lokvenc -  Fišer, Špendlíček, Navrátil, Takács / 34. Mašek / - Příhoda, Padrnos.






zpět na seznam aktualit