Aktuality

18.09. 2016 DESTRUKCE JAROMĚŘICE - SAPELI POLNÁ 3 - 3 / 2 - 1 /

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním na horké půdě Jaroměřic obrovské problémy se sestavou a nakonec odjeli na utkání pouze s dvanácti hráči, s velkým sebezapřením musel na plac indisponovaný Michal Příhoda, navíc si v šesté minutě podvrkl na místním krtinci kotník Petr Takács,který obětavě dohrál celý zápas. Utkání mělo očekávané "grády" od samého začátku, prim hrála dvojice Šimek, Hověz - fauly, řečnění, urážky, simulace, vše co jsme očekávali se naplnilo vrchovatě. Sudí Fridrichovský, patřící k elitě krajských sudích, bývá přísným arbitrem, tentokrát  měl s domácími hříšníky svatou trpělivost po celé utkání, došla mu až po závěrečném hvizdu.



Ve třetí minutě zablokovali střelu domácích naši obránci, o minutu později střílel zdálky jaroměřický Šimek nad naši branku. V páté minutě vyslal Martin Boháček skvělý pas na Michala Příhodu, ten však dobrou situaci v šestnáctce domácích nevyužil.Ve 14. minutě Honza Herink bravurně vyrazil střelu domácího útočníka, o chvíli později však již nestačil na Karáskovu bombu do šibenice 1-0. Ve 21.minutě pálil Milan Špendlíček mimo branku Klubala. O minutu později vyslal Martin Boháček křížný pas do křídla na Petra Maška, ten dal pod sebe Michalu Příhodovi, který i za přispění domácího beka vyrovnal na 1-1.V 32. minutě jsme špatně odkopli z šestnáctky míč, následoval centr jaroměřických do našeho malého vápna, míč jsme chybně odvrátili ke zcela volnému Hovězovi, který to měl ze dvou kroků jednoduché 2-1.Těsně před poločasem zakombinoval Milan Špendlíček  s Petrem Maškem, vybídli do úniku Michala Příhodu, gólman Michala zfauloval, ale nakonec byl odpískán ofsajd....



Do druhé půle jsme lehce přeskupili tým a začali jsme domácí přehrávat.V 51.minutě vyslal Petr Mašek přesnou průnikovou přihrávku mezi beky pro Petra Baráka, ten upláchl bekům a bombou propálil Klubala 2-2. O pět minut později jsme výborně presovali soupeře, nakonec gólman fauluje Petra Navrátila, bohužel se zákrok posuzuje obráceně. V 73. minutě střídá zcela vyčerpaného Michala Příhodu Jakub Fic, ihned poté zabraňuje Honza Herink jistému gólu, o  minutu později nedotáhne do konce slibnou akci Petr Mašek. Tentýž hráč může utkání rozhodnout v 84.minutě, ale Petr v poslední chvíli neukočíruje míč.Utkání vrcholí a v závěrečných minutách je to ještě nesmírně dramatické. V 89.minutě nedůsledně bráníme dlouhý aut domácích a nakonec nekrytý Kopečný posílá jaroměřické potřetí do vedení 3-2. Ani v této chvíli to náš tým nezabalil a v 91.minutě zasprintoval po levém křídle Petr Barák, jeho přesná přihrávka našla Petra Maška, který korunoval svůj výborný výkon první mistrovskou brankou v dresu Sapeli a vyrovnal skóre utkání na 3-3.Teprve poté nevydrží hlavní sudí urážky domácích a Svoboda dostává červenou kartu, následně při odchodu z hřiště obdrží náš trenér za krk pivní spršku z "balkónové vipky" Jaroměřic.



Jedno je jisté, dvanáct statečných vyválčilo na horké jaroměřické půdě bod, třikrát jsme prohrávali a třikrát jsme dokázali vyrovnat. Všichni hráči zaslouží absolutorium. Měli jsme dva cíle, neprohrát a nemít vyloučeného, a oba jsme splnili.



Nejlepší hráči: Petr Barák, Petr Mašek, Petr Navrátil.



góly: 23.Michal Příhoda, 51.Petr Barák, 91.Petr Mašek.



Sudí: pánové Fridrichovský, Holub, Voneš. Žk: 5-4 / T.Reiterman, M.Příhoda, P.Takács, P.Navrátil/. Čk: 0-1  92.Svoboda / Jaroměřice/.



Delegát svazu: pan Vidlák, 100 diváků / ??? /



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman,Barák,Boháček - Takács,Špendlíček, Navrátil,Vacek - Příhoda / 73. Fic /, Mašek.



 






zpět na seznam aktualit