Aktuality

08.10. 2016 SLAVOJ ŽIROVNICE - SAPELI POLNÁ 0 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Žirovnice bez Matěje Brnického / zranění /, Honzy Vacka / pracovně v Anglii / a trenéra Jirky Babínka / zdravotní důvody /. Tým provizorně koučoval staronový trenér Petr Dvořáček a k dispozici již měl uzdraveného Martina Boháčka a navíc i "žolíka" z anglického Manchesteru Kubu Szabóa.



Sapeláci však předvedli v Žirovnici jeden z nejhorších letošních výkonů / spolu s utkáním v Moravských Budějovicích /, nedokázali podržet míč, zakombinovat, po celé utkání řada hráčů prakticky vůbec nedodržovala taktické pokyny. Jediným pozitivem byla opět jistá hra obrany a gólmana. Když k tomu připočteme dvě vstřelené branky, tak to tentokrát stačilo na tři body v Žirovnici, ale příští týden v domácím utkání s Brodem by to byla jistá prohra. Musíme si z toho vzít ponaučení a do příštího utkání hodně věcí zlepšit, neboť jistě chceme závěr podzimní části odehrát co nejlépe.



Zmínku jistě zaslouží i velmi dobrý výkon hlavního arbitra Josefa Staňka.



góly: 16. minuta - Petr Mašek přesně zacílil z přímého volného kopu těsně za hranicí šestnáctky.



        24. minuta - Petr Navrátil nechytatelně vypálil z hranice šestnáctky přesně k tyči.



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Petr Tržil, Petr Mašek.



Sudí: pánové Staněk, Dvořák, Doskočil. Žk: 1-2 / Michal Příhoda, David Macko /, bez vyloučených.



Delegát svazu pan Vaněk, 50 diváků, poločas 0-2.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Takács / 72.Boháček / - Příhoda, Navrátil / 37.Špendlíček /,Macko, Dvořáček - Fic / 79.Szabó /, Mašek.



Abychom nekončili po vyhraném utkání venku příliš negativně. Do konce podzimní části zbývají tři kola, máme 23 bodů, skóre 21-7, v tabulce pravdy plus 11 a minimálně do zítřka vedeme tabulku! To je velmi pěkné vysvědčení a je jen na nás, abychom si ho v posledních utkáních nepokazili!!


Neúplnou tabulku najdete zde.





zpět na seznam aktualit