Aktuality

13.10. 2016 V neděli ve Stáji šlágr kola SAPELI - HAVLÍČKŮV BROD

ikona6.jpg

Fotbaloví příznivci se těší na nedělní šlágr 11.kola krajského přeboru KFS Vysočina. Domácí Sapeláci / 2.místo, 23 bodů / hostí borce havlíčkobrodského Slovanu / 4.místo, 21 bodů /. Oba týmy mají výbornou formu, oba z posledních sedmi utkání pětkrát vyhráli a dvakrát remizovali, mezi oběma celky je v tabulce pouze dvoubodový rozdíl. Havlíčkův Brod v posledním kole vyprovodil Jaroměřice pětigólovým nášupem, naši hráči vyhráli dvoubrankovým rozdílem v Žirovnici.



Sapeláci se na utkání velmi těší, bohužel nemohou počítat s řadou hráčů. Pro zranění bude jistě chybět Petr Takács, pro nemoc David Macko, nedoléčení jsou Patrik Fišer, Matěj Brnický a Petr Navrátil, otazník visí i nad účastí Milana Špendlíčka. Každopádně sestava Sapeláků , která vyběhne na stajský trávník bude chtít uspět a jistě udělá vše,aby udržela neporazitelnost domácí tvrze.



Utkání začíná tradičně v 10.30 a  bude ho řídit trio arbitrů - pánové Milan Kučerík, Pavel Rosický a Jiří Pavlas. Delegátem KFS Vysočina bude osobně jeho předseda pan  Miroslav Vrzáček.






zpět na seznam aktualit