Aktuality

24.10. 2016 SK PŘIBYSLAV - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na utkání do Přibyslavi bez dvou opor, Petra Baráka a Davida Macka, přesto jsme chtěli bodovat. Utkání začalo pěkně zostra, střílený  centr do naší šestnáctky stihl Honza Herink stáhnout před nabíhajícím Škachou, potom však došlo k tvrdému  střetu obou hráčů, naštěstí se dali do pořádku a v utkání pokračovali. V 8.minutě domácí gólman vyráží střelu Filipa Dvořáčka z přímého kopu, dorážka Petra Maška je zblokována a další střela Petra Navrátila končí mimo branku.O minutu později Petr Mašek sám před gólmanem podklouzne na bahnitém terénu. Ve 20. minutě Petr Mašek  z cca 18 m lobuje brankáře Přibyslavi, ten stihne míč vyrazit na roh. O minutu později vyšle Patrik Fišer krásný křížný pas na Filipa Dvořáčka,tomu chybí krok, aby stihl obejít domácího gólmana. Ve 23. minutě končí šance domácích v náruči Honzy Herinka, o chvíli později se pokouší přibyslavští o lob, který končí nad naší brankou. V 35. minutě střílí domácí zpoza šestnáctky mimo naši branku.



Druhý poločas začíná šancí Milana Špendlíčka ze 49.minuty, Milda však nastřeluje gólmana, navíc je máván ofsajd.O minutu později výborně pálí Škacha, Honza Herink vyráží a pozorný Petr Takács uklízí míč na roh. O tři minuty později unikl po křídle přibyslavský Pospíchal, skvěle nacentroval, ale osamocený Škacha z malého vápna přestřelil naši branku. V 58. minutě jsme ztratili před šestnáctkou míč, protiútok musela zastavit naše obrana faulem. Nařízený přímý kop likviduje Honza Herink. V 63. minutě odstupuje Milan Špendlíček a na hřiště přichází Michal Příhoda. O dvě minuty později Petr Mašek uvolňuje Michala Příhodu, ten pálí vedle branky. V 66. minutě Michal Příhoda na sebe navázal dva hráče, uvolnil vlevo nabíhajícího Petra Takácse a ten přesnou střelou k pravé tyči získává Sapelákům vedení 0-1. O minutu později sehrajeme pěknou akci po ose Petr Navrátil, Filip Dvořáček, Michal Příhoda, posledně jmenovaný zakončuje vedle branky domácích.Přibyslavští v závěrečné desetiminutovce přitlačí náš tým , v 82. minutě ještě pálí vedle, ale v samotném závěru musí Honza Herink vytáhnout dva famózní zákroky proti lobu Krčála a Pospíchalově bombě do šibenice. Nakonec tedy získáváme tři body a odjíždíme z Přibyslavi, z hřiště kde se nám tradičně nedaří velmi spokojeni.



Je třeba říci, že se hrál průměrný fotbal a to zásluhou obou týmů. Utkání by spíše slušela remíza, ale my gól dali a soupeř ne. Je to tak trochu náplast za zápas s Brodem, kde jsme si bod za závěr utkání zasloužili. Hrálo se na mírně bahnitém terénu, který nám nesvědčil, neuměli jsme se na něm ani pohybovat, ani kombinovat. Peťa Navrátil dobře zvládl post levého beka, střídající Michal Příhoda oživil hru a připravil jediný gól utkání. Spoustu toho oběhal Honza Vacek, přesto bych řekl, že se utkání nejvíce vydařilo Patriku Fišerovi, Petru Takácsovi a Honzovi Herinkovi.



sudí: pánové Stehlík, Porupka, Jahoda.  ŽK: 3-2 / Petr Tržil, Petr Mašek/, bez vyloučených, 100 diváků.



gól: 66. Petr Takács



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Navrátil, Boháček - Takács, Fišer, Vacek, Dvořáček - Špendlíček / 63. Příhoda /, Mašek.






zpět na seznam aktualit