Aktuality

28.10. 2016 SAPELI POLNÁ - TATRAN ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU 1 - 3 / 1-1 /

ikona6.jpg

Úvod utkání vyšel Sapelákům na jedničku. V 11.minutě nebezpečně centroval Petr Takács a hostující gólman Pometlo měl plné ruce práce, aby centr mířící do branky zpacifikoval.O minutu později již udeřilo. Na výborně zahranou standardku Filipa Dvořáčka z cca 22 metrů si skvěle naběhl Petr Navrátil, který hlavou přeloboval gólmana hostí 1-0. Ve 23.minutě bylo srovnáno. Zbytečně jsme ztratili míč u půlící čáry, rychlý brejk hostí musela hasit naše obrana  faulem a z nařízeného přímého kopu se ždírečtí prosadili po hlavičce Michalce 1-1.Ve 29. minutě se po přihrávce Petra Baráka protáhl do zakončení z hranice šestnáctky Filip Dvořáček, stoper hostí stačil střelu zblokovat mimo branku.O tři minuty později přestřelil naši branku z hranice pokutového kopu ždírecký Novotný.V 33.minutě pálí Milan Špendlíček mimo branku.V 37.minutě je u naší branky velký závar, nakonec hosté přestřelují z hranice šestnáctky naši svatyni..Do kabin se tedy odchází za nerozhodného stavu.



V 54.minutě jsme špatně reagovali na dlouhý nákop soupeře a Fikar měl cestu ke gólu velmi jednoduchou 1-2. Zvýšit mohl Novotný, ale jeho střelu zastavila tyč naší branky.V 67.minutě vyslal Petr Mašek do šance Filipa Dvořáčka, situaci zahasil na poslední chvíli hostující bek. Následovala série tří rohů a ani z nich Sapeláci nic nevytěžili, naopak v 69.minutě přišla další hrubka našich hráčů,kterou potrestal Kolouch 1-3. V 80.minutě vybídl David Macko do úniku Michala Příhodu, ten dával pod sebe Petru Maškovi, ten ve výhodné pozici na míč nedosáhl.V 83.minutě jsme se dopustili páté velké hrubice, tentokrát však Honza Herink stihl situaci zachránit.



Neodehráli jsme dobré utkání. Našemu soupeři jsme triviálními chybami vítězství vyloženě darovali.Některým hráčům se utkání vůbec nevydařilo, což se samozřejmě může stát. Navíc jsem špatně řešil střídání / čímž se omlouvám Paťovi Fišerovi / , což dost možná ovlivnilo i výsledek. Každopádně to měli ždírečtí dnes s námi  velmi jednoduché, neboť jistě umíme zahrát lépe, než jsme předvedli.Není každý den posvícení, je třeba zmobilizovat síly na poslední letošní utkání - příští neděli v 10.30 ve Stáji  proti Moravským Budějovicím.



Góly: 12. Petr Navrátil  - 23.Michalec, 54.Fikar, 69.Kolouch.



Sudí: pánové Fridrichovský, Kůrka a Havlín, delegát svazu pan Dobrovolný.



ŽK: 4-1 / Tomáš Reiterman, Petr Tržil, David Macko, Michal Příhoda/. Bez vyloučených. 120 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Takács / 68.Příhoda /, Boháček - Vacek, Navrátil, Macko, Dvořáček - Špendlíček / 59.Mašek /, Barák / 71.Lokvenc /,






zpět na seznam aktualit