Aktuality

17.12. 2016 II. ROČNÍK SAPELI PINEC OPEN CUPU ZNÁ SVÉ VÍTĚZE

TableTennis.jpg

Sobotní odpoledne v jihlavském Pinec klubu patřilo II.ročníku SAPELI  PINEC OPEN CUPU. Z nominované TOP 12 byla nakonec TOP 10, neboť se z turnaje ze závažných důvodů museli omluvit Tomáš Reiterman a Pavel Krpálek.



Ve dvouhrách tedy nastoupili: Petr Barák, Petr Horský, Petr Klíma, Milan Špendlíček, Jiří Listopad, Libor Bratršovský, Marek Zamazal, Robert Černý, Jiří Babínek st., Jiří Babínek ml. Favoritem turnaje byl Jiří Babínek ml, což se v průběhu turnaje potvrdilo. Do finále se opět probojoval Petr Horský a opět z toho byla stříbrná pozice.Bronzový pohár bral po výborném výkonu Petr Klíma, který v souboji o třetí místo zdolal Milana Špendlíčka. Petr Barák tentokrát neuspěl a skončil až pátý.Od šestého místa do desátého místa to bylo velmi vyrovnané, mnohdy rozhodovaly maličkosti.



Ve čtyřhrách nastoupilo celkem šest dvojic, nejvíce se dařilo rodinné dvojici Jiřích Babínků, kteří ve všech pěti utkáních zvítězili.Druhé místo obsadili po skvělém výkonu Petr Barák s Markem Zamazalem, třetí nakonec byli Petrové Horský a Klíma. O tom jak byly zápasy vyrovnané svědčí i to, že o druhém až čtvrtém místě, rozhodovala minitabulka tří týmů.



Všichni medailisté byli oceněni krásnými poháry, které věnovala TJ SAPELI POLNÁ, z.s..



Zvláštní cenu za celoživotní oddanost sportu obdrželi Petr Klíma a Milan Špendlíček.



II. ročník SAPELI OPEN PINEC CUPU byl opět pro všechny zúčastněné velmi příjemným setkáním kamarádů. 



 



CELKOVÉ VÝSLEDKY:



 



DVOUHRY: 1. Jiří Babínek ml., 2. Petr Horský, 3. Petr Klíma, 4. Milan Špendlíček, 5. Petr Barák, 6. Jiří Listopad, 7. Libor Bratršovský, 8.Marek Zamazal, 9. Jiří Babínek st., 10. Robert Černý.



 



ČTYŘHRY: 1. Jiří Babínek ml. - Jiří Babínek st., 2. Petr Barák - Marek Zamazal, 3. Petr Horský - Petr Klíma, 4. Robert Černý - Libor Bratršovský, 5. Milan a Klárka Špendlíčkovi, 6. Jiří Listopad - Martin Špendlíček.



 



 


Foto ze SAPELI PINEC OPEN CUPU si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit