Aktuality

04.03. 2017 SAPELI POLNÁ - SOKOL BOHDALOV 1 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci sehráli na závěr třítýdenního bloku hrubé přípravy první utkání, soupeřem jim byl vedoucí tým okresního přeboru Žďárska Sokol Bohdalov.Soupeř se velmi poučil z letního výsledku přátelkého utkání / 8:3 pro Sapeláky/ a představil se jako velmi dobře fyzicky i technicky připravený tým, který ze zajištěné obrany podnikal rychlé brejky.



V první půli se hrálo prakticky pořád na polovině Bodalova, hráči Sokola však udělali jen několik chyb. Ve druhé minutě ostře odcentroval Michal Příhoda před branku, Honza Vacek však trefil jen boční síť bohdalovské svatyně.V 16.minutě pronikl přes půl hřiště Petr Barák, jeho střelu však Mundok nadvakrát kryl.V 39. minutě si na šestnáctce soupeře udělal prostor Michal Příhoda a jeho střela k tyči znamenala vedení Sapeláků 1-0.



Ve 46.minutě unikl obraně Sokola David Macko, skvělým zákrokem ho vychytal Martin Mundok.V téže minutě nepochopitelně zaspali naši obránci a Neuman si v klidu zpracoval v malém čtverci míč a vyrovnal.V té chvíli jsme zcela vypadli z role favorita utkání a náš bývalý spoluhráč Vojta Koukal nás mohl dvakrát potrestat, Honza Herink byl však proti a skvělými zákroky Vojtu vychytal.V 56. minutě vysunul Petr Barák Pavla Matějíčka, ten trefil jen boční síť. V 82. minutě opět zachránil Honza Herink před Vojtou Koukalem, vzápětí Martin Mundok vychytal Pavla Matějíčka. V závěru mohl ještě rozhodnout Patrik Fišer a posléze Filip Dvořáček, ale skóre se již nezměnilo. Remíza je spravedlivým vyjádřením sil na hřišti.



V pátek jsme poprvé trénovali s míčem a ve hře to bylo hodně vidět. Každopádně to byl kvalitní trénink a i při absenci zkušených opor / Petra Tržila, Tomáše Reitermana, Milana Špendlíčka, Petra Maška a Kuby Szabóa/ mělo utkání svoje parametry a nejdůležitější je, že se při utkání po velké zátěži nikdo nezranil.



Góly: Michal Příhoda - Neuman.



Nejlepší hráči: Honza Herink, Martin Boháček, Patrik Fišer.



V utkání se průběžně střídalo na různých postech těchto 14 hráčů:



Honza Herink, Petr Takács, Alexander Kovář, Martin Boháček, Petr Barák,Štěpán Bambula, Honza Vacek, Petr Navrátil, Pavel Matějíček, David Macko, Michal Příhoda, David Padrnos, Filip Dvořáček, Patrik Fišer.






zpět na seznam aktualit