Aktuality

25.03. 2017 Sokol Košetice - SAPELI POLNÁ 1 - 3 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili na půdě lídra I.A.třídy skupiny "A" s velkým elánem a již ve třetí minutě si Michal Příhoda narazil s Davidem Mackem, vnikl do šestnáctky domácích a neomylně zacílil k tyči  0-1.Ve 13. minutě pálí domácí spoza šestnáctky, Honza Herink je pozorný.O minutu později opět pláchne Michal Příhoda bekům, jehu střelu však kryje domácí gólman.Ve 22. minutě agilní Michal Příhoda vypíchl míč gólmanovi, ale již nestačil přesně zakončit. O dvě minuty později nádherně vypálil Filip Dvořáček, domácí gólman míč bravurně vyrazil.Ve 27. minutě po standartce Davida Macka opět výborně vypálil Filip Dvořáček, gólman opět vyráží, ale Pavel Matějíček nadvakrát dopravuje míč do sítě 0-2. O minutu později vyslal David Macko do úniku Michala Příhodu, ten přeloboval gólmana, ale košetický obránce stihl míč směřující do prázdné branky ještě vykopnout.V 31. minutě uvolňuje Honza Vacek Michala Příhodu, jeho střelu kryje domácí gólman.V 39. minutě uvolňuje Honza Vacek pro změnu Filipa Dvořáčka, i s jeho střelou si domácí strážce svatyně dokáže poradit.Dvě minuty před půlí vyslal Milan Špendlíček kolmici pro Michala Příhodu, ten svoji tutovku promarnil.O chvilku později po rohovém kopu Filipa Dvořáčka a střele Davida Padrnose opět zachraňuje situaci obránce domácích již za překonaným gólmanem.



Do druhé půle jsme část týmu prostřídali a chtěli jsme pokračovat v ofenzivní hře, až do 75. minuty se nám to dařilo. Ve 49. minutě se protáhl David Macko do šestnáctky, jeho ostrý centr však Petr Mašek do branky umístit nedokázal.O minutu později skončila bomba Petra Baráka z 20 metrů těsně vedle domácí branky.V 51. minutě přišlo první velké zaváhání naší obrany, Honza Herink však náš tým podržel.V 63. minutě přišla nejhezčí akce utkání - kombinace Petr Barák-Pavel Matějíček-Petr Mašek přinesla třetí gól Sapeláků 0-3. V době od 74. do 81. minuty postupně spálili tutovky Pavel Matějíček, Petr Navrátil, Petr Mašek a Kuba Szabó a to byla předzvěst závěrečné, z naší strany velmi bídné desetiminutovky. V 87. minutě nastřelili domácí tyč, o dvě minuty později předvedl skvělý zákrok Honza Herink. V 90. minutě jsme zbytečně faulovali v šestnáctce a z pokutového kopu domácí snížili na 1-3.



Přípravné utkání se hrálo na vynikajícím trávníku, domácí chtěli hrát fotbal a to bylo jen dobře. Naši hráči předvedli až do 80. minuty zodpovědný, kvalitní výkon, bohužel produktivita využitých šancí byla velmi malá. Důležité je, že jsme se do spousty šancí dostali,ale musíme se je také naučit proměňovat, zbytečně jsme řešení uspěchávali a sami sebe znevýhodňovali. Závěrečných deset minut bylo lajdáckých a zbytečně to srazilo celkově dobrý dojem z utkání.



Góly: 3.Michal Příhoda, 27. Pavel Matějíček, 63.Petr Mašek.



Nejlepší hráči: Martin Boháček, Štěpán Bambula, Michal Příhoda.



Sestava: Honza Herink - Alexander Kovář, Martin Boháček, Petr Barák, Štěpán Bambula - Pavel Matějíček / 30. Honza Vacek /, Milan Špendlíček / 46. Petr Navrátil /, David Macko / 60. Pavel Matějíček /, Filip Dvořáček / 75. David Macko / - David Padrnos / 46. Jakub Szabó /, Michal Příhoda / 46. Petr Mašek /.






zpět na seznam aktualit