Aktuality

17.04. 2017 FC Velké Meziříčí - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Velmezu pouze s jedenácti zdravými hráči / zranění jsou Takács, Špendlíček, Fišer, Barák, Szabó a Reiterman/, nakonec si kapitán Sapeláků sundal z ruky sádru a obětavě vedl svůj tým do boje o další mistrovské body.



V úvodní desetiminutovce musel dvakrát vyřešit ošemetné situace Honza Herink / jedenkrát po ztrátě míče u autové čáry, jedenkrát po rohovém kopu/. Potom již převzali otěže utkání do rukou Sapeláci.Velmi dobře kombinovali, bohužel však nedokázali svoji převahu přetavit v góly. Šance Filipa Dvořáčka, Michala Příhody i Pavla Matějíčka skončily nezdarem, střelecky se neprosadil ani výborně hrající Petr Navrátil a tak se šlo do kabin za remízového bezbrankového stavu.



I v druhé půli pokračovali naši hráči ve výborném výkonu, zvláště záložní řada řízená tentokrát Honzou Vackem hrála excelentně, bohužel gól stále nepřicházel. Až přišla 66.minuta, v ní zahrával rohový kop David Macko, odražený míč skončil za šestnáctkou, kde jej napálil levačkou Pavel Matějíček a angličanem o levou tyč Čermákovy branky poslal Sapeláky do vedení. Sapeláci chtěli přidat i další góly, nejblíže k nim měl podvakrát střídající Petr Mašek. Poprvé zakončil svůj únik z poloviny hřiště slabým lobem, který kryl domácí gólman, v druhém případě byl již Čermák překonán, ale míč skončil mimo branku. A tak jsme mohli být v samotném závěru ztrestáni - v 88. minutě se řítil na Honzu Herinka osamocený domácí hráč, náš gólman však vytáhl skvělý zákrok a tak jsme se mohli radovat ze zisku zasloužených tří bodů. Za zmínku stojí i výborné řízení utkání triem delegovaných sudích.



Náš silně oslabený a málo početný tým zaslouží velkou pochvalu za přístup k utkání a za předvedený výkon. Všichni hráči zápas odmákli, na hřišti nebyli jednotlivci / až na velmi ojedinělé situace /, ale TÝM! 



A tak se můžeme i nadále vyhřívat na krásném třetím místě, na druhý Havlíčkův Brod dokonce ztrácíme pouhý bod!



Gól: 66.min Pavel Matějíček



Sudí: Jan Dvořák, Miroslav Holub, Petr Ságl. ŽK: 2-0, bez vyloučených. Delegát utkání Josef Bobek. 30 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Bambula,Boháček - Matějíček, Navrátil, Vacek, Dvořáček - Macko /90.Špendlíček/, Příhoda /71.Mašek /.


K nejlepším hráčům tradičně patřil Filip Dvořáček - jeho foto si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit