Aktuality

05.03. 2012 FK HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 5 - 0 / 0 - 0 /

ikona1.jpg

Sapeláci nastoupili ke svému prvnímu přípravnému utkání z plné zátěže.V pátek absolvovali náročný trénink,sobotu strávili v posilovně a tak mělo utkání s rozehraným a velmi kvalitním týmem Humpolce završit hrubou kondiční přípravu týmu.
První půle vyzněla ze strany Sapeláků velmi optimisticky,hrála se otevřená a vyrovnaná partie,skórovat mohl Špendlíček,Klimeš i Brnický,na druhé straně dvakrát zachránil výborný Koubek.
Po bezbrankovém poločase došlo v týmu Sapeláků k pěti změnám /střídali Reiterman,Šebesta,Koubek,Klimeš a o trochu později Špendlíček za ně nastoupili Černý,Zeman,Barák,Krpálek a o něco později Beránek/.
O výsledku se rozhodlo hned v úvodu druhé půle,kdy střídající Černý podvakrát "tvořil" a domácí toho využili k dvojbrankovému vedení.Již unavení Sapeláci neměli sílu na zvrat a inkasovali další tři góly.
Prohra se zdá krutá,zvlášť po velmi dobře odmakané první půli,avšak někteří hráči nezvládli zápas po taktické stránce,chybělo jim i kolektivní pojetí hry a takto by to v mistráku zcela určitě nešlo.
Berme tedy toto utkání jako první seznámení s míčem a v dalších dvou přátelských utkáních to již musí vypadat jinak.Kádr týmu čítá osmnáct hráčů a na hřiště jich může jen jedenáct........
Nejlepšími hráči byli Reiterman a Špendlíček.

Sestava:Koubek /46.Krpálek/ - Zamazal,Reiterman /46.Černý/,Tržil,Šebesta /46.Zeman/- Vacek,Brnický,Morkus,Slezák - Klimeš /46.Barák/,Špendlíček /60.Beránek/.
Omluveni byli:Rychtecký,Matoušek,Padrnos.





zpět na seznam aktualit