Aktuality

20.05. 2017 SK OKŘÍŠKY - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Okříšek bez Pavla Matějíčka, Petra Takácse /oba zranění/ a Michala Příhody /osobní důvody/.



V 7.minutě vhodil Petr Barák dlouhý aut přes obranu na nabíhajícího Petra Maška, ten přihrával pod sebe do šance Filipu Dvořáčkovi, na poslední chvíli zachránil situaci domácí obránce.O minutu později byl stažen v šestnáctce domácích Petr Navrátil, penalta se však nepískala.Potom se několikrát vyznamenal Honza Herink, bravurně vyrazil střelu zpoza šestnáctky, nadvakrát kryl dorážku v malém čtverci, včas vyběhl proti útočníkovi domácích. Ve 20. minutě skvěle zakombinovali Petr Mašek, Filip Dvořáček a Jakub Szabó - gól z toho nakonec nebyl.Ve 28. minutě připravil Petr Mašek dobrou pozici pro Filipa Dvořáčka, jeho střelu však zablokovali obránci.Ve 35.minutě střelu domácích zablokovali naši beci na rohový kop.První půle tak skončila remízou, je však nutné říci, že jsme v prvním dějství tahali za kratší konec provazu.



Do druhé půle jsme nastoupili v jiném rozestavení a s daleko větším elánem. Většinu času jsme drželi míč na našich kopačkách, začali jsme být poctivější, vyhrávali jsme souboje.V 52.minutě měli domácí poprvé namále, když si střílený centr Davida Macka obránce domácích srazil těsně vedle vlastní branky.O deset minut později v 62.minutě předvedl krásnou individuální akci David Macko, unikl po levé straně a poté posadil přesný centr na hlavu Jakuba Szabó, který zacílil přesně 0-1.O čtyři minuty později byl ve výtečné pozici David Macko, obránci stačili jeho střelu zablokovat. V 74.minutě vyzkoušel pozornost Fialy z trestného kopu z 25 metrů Filip Dvořáček, domácí gólman bravurně zasáhl a střelu vyrazil na roh. Pojistku mohla přidat trojice Milan Špendlíček, Petr Mašek a David Macko, na osamoceného beka domácích však nedokázali vyzrát.A jelikož defenziva Sapeláků pracovala v druhé půli bezchybně, odvážíme si z Okříšek vítězství a tři body.



Po nemastné-neslané první půli jsme se po přestávce výrazně zlepšili a získali tři body, kterých si velmi ceníme. Na hřišti tohoto soupeře nevyhráváme často.Těší nás po dlouhé době udržené čisté konto i solidní hra v druhém poločase.



Nejlepší hráči: Jan Herink, Petr Barák, Tomáš Reiterman.



Gól: 62. Jakub Szabó



Sudí: pánové Josef Staněk, Petr Šula, Ondřej Terber.  ŽK: 2-2 / David Macko, Petr Mašek /, bez vyloučených.



Delegát svazu: pan Luboš Vaněk, 150 diváků.



Sestava: Herink - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Vacek, Navrátil / 81.Boháček /, Macko, Dvořáček - Mašek/ 84.Fišer /, Szabó / 67.Špendlíček /.






zpět na seznam aktualit