Aktuality

30.07. 2017 SAPELI POLNÁ - FC VYSOČINA U-18 3 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci v generálce postrádali hned osm hráčů / Petra Tržila,Petra Takácse, Tomáše Reitermana, Alexandra Kováře, Filipa Dvořáčka, Jana Vacka, Petra Navrátila a Patrika Fišera /, při neúčasti obou stoperů museli vytvořit zbrusu novou stoperskou dvojici Petr Kozojed- Martin Boháček, přesto sehráli s jihlavskými mladíky velmi dobrou partii.



V úvodní opatrné čtvrthodince stojí za zmínku pouze hlavička hostů z 12.minuty, která skončila nad naší brankou. Ve 22. minutě vypálil Milan Špendlíček vedle soupeřovy svatyně. O chvilku později přesně centroval Petr Kozojed, Petr Barák však těsně přestřelil. Z další šance Sapeláků se již skóre měnilo.Nadýchaný pas Milana Špendlíčka zúročil s přehledem Petr Kozojed 1-0.Hosté kontrovali pumelicí zpoza šestnáctky kterou Ivan Rezničenko s námahou vytěsnil s pomocí března na rohový kop.



Další akce našeho týmu zaslouží vyjímečnou pozornost, Kuba Szabó sklepl míč Davidu Mackovi, ten mu fantasticky přes nohu zadovkou poslal dvacetimetrový přesný pas, Kuba pláchl obráncům, obešel i gólmana a zvýšil na 2-0 / NÁDHERNÁ AKCE !!! /. Těsně před půlí vysunul David Macko po levé straně Pavla Matějíčka, jeho ostrý centr našel před brankou Frantu Krupicu a jeho střela končí těsně vedle.



Druhá půle začíná bombou Davida Macka z 20 metrů, gólman hostí předvedl výborný zákrok. V další šanci byl Franta Krupica, po sklepnutí od Petra Maška střílí z otočky těsně vedle jihlavské branky. O chvíli později naservíroval Petr Mašek další ideální přihrávku, tentokrát pro Pavla Matějíčka, ten pronikl do šestnáctky a přesnou střelou podél gólmana střílí třetí gól Sapeláků 3-0. Šance našeho týmu pokračují i nadále. David Macko neproměnil únik z poloviny hřiště / akci opět připravil Petr Mašek /, Štěpán Bambula pálí nad, Marián Antoš, dvakrát nevýrazně zakončil v dobré pozici v šestnáctce hostů.Tutovku neproměňuje po příhře Mariana Antoše Michal Příhoda, tentýž hráč neskóruje ani po vybídnutí Davida Macka.



V závěru utkání mají několik šancí i hosté, jedenkrát přestřelují naši branku, jedenkrát střílejí vedle. Mají i dva samostatné úniky na našeho gólmana, Milan Cháb se však nenechal zaskočit a obě situace bravurně vyřešil.



Velmi kvalitní přípravné utkání / a to samozřejmě i zásluhou velké fotbalovosti soupeře /, tak zaslouženě skončilo vítězstvím našeho týmu. Hráči hráli s velkou chutí a předvedli výborný výkon.



Nejlepší hráči: David Macko, Petr Kozojed, Jakub Szabó.



Góly: Petr Kozojed, Jakub Szabó, Pavel Matějíček.



Sudí: Věra Soukupová, Vladimír Polodna, laik. ŽK: 0-1, bez vyloučených, 100 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko / 46.Cháb / - Kozojed, Boháček, Barák, Bambula - Matějíček /65. Příhoda/, Špendlíček, Macko, Varhaník / 75. Antoš / - Szabó / 46.Mašek/, Krupica. 






zpět na seznam aktualit