Aktuality

11.09. 2017 Michal Příhoda - Zprávy z Anglie I.

hlaseni.jpg

Na konci minulého týdne jsme obdrželi obsáhlý email, ve kterém náš spoluhráč Michal Příhoda popisuje svoje začátky v Anglii, kam se rozhodl na čas vycestovat. Předem svého dopisu pozdravuje všechny spoluhráče a celý realizační tým. Zdraví samozřejmě i svoje příznivce.



Michal bydlí v mobilním domě na Ivy Lodge Farm / viz foto /, což je cca 1500 km od nás. Pracuje jako ošetřovatel koní asi 10 metrů od mobilního domu. Ve stáji /viz foto/ je přibližně 20 koní, kteří tu regenerují po zranění nebo odpočívají po tréninkovém zápřahu. Jakmile jsou fit, tak odcházejí znovu závodit, pokud se nezadaří, tak odcházejí do jezdeckého důchodu. Michal pracuje pro bývalého vynikajícího irského žokeje Jasona Maguireho, který má na svém kontě více než 1000 kariérních vítězství a v roce 2012 při zahájení olympijských her v Londýně dokonce nesl olympijskou pochodeň. Tento bývalý žokej / je mu 36 let/ musel kvůli vážnému zranění ukončit kariéru a nyní má na starosti více než 150 koní, jejichž majitelem je pan Rooney / Wayne to prý není.../.Na třetí fotografii je Majkl se svým největším oblíbencem - ONE FOR ROSIE.



Michalovi se daří i fotbalově, momentálně o něj projevuje zájem tým FC UPTON Town, kde hraje Luke Kitchen, jehož otec hrával za rezervu Chelsea. O Michala mají velký zájem, vypadá to, že se  transfer  mezi SAPELI a anglickým týmem uskuteční. Vše záleží na Michalovi, zda se v zimě vrátí zpět, nebo bude pokračovat na ostrovech. Zjistili jsme však, že životospráva u angličanů není nic moc, viz foto snídaně.....



Přejeme Majklovi, ať se mu v království anglickém daří, osobně, dostihově i fotbalově.



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit