Aktuality

24.09. 2017 SAPELI POLNÁ - SK KOUTY 7 - 2 / 3-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně, již ve 3.minutě zahrával Filip Dvořáček z výhodné pozice přímý kop, jeho střelu však zblokovala koutecká zeď na rohový kop.Ve 12. minutě domácí střelci nedokázali zareagovat na ostrý centr Davida Macka, který proletěl malým vápnem soupeře.Ve 13.minutě se děly věci. Nejprve Kuba Szabó sklepl míč na šestnáctku pro Pavla Matějíčka, jeho střela však pouze rozezvučela tyčku Stýblovy branky, z následného protiútoku unikl Coufal a angličanem o tyč poslal Kouty do vedení 0-1.O čtyři minuty později opět uniká Coufal a po jeho centru hlavičkuje Tenkl do tyče Koubkovy svatyně.V 19.minutě se poprvé předvedl Jakub Szabó. Uvolnil se na šestnáctce a jeho levačka neomylně zamířila do pravé šibenice Stýblovy branky 1-1. Naši hráči se neradovali ani minutu a opět je zchladil výborně hrající Coufal, který  bombou z hranice velkého vápna vymetl pro změnu šibenici levou 1-2. Ve 23.minutě si po centru Štěpána Bambuly sklepl míč v malém vápně Petr Mašek, jeho levačka však těsně minula branku.Ve 30.minutě vyslal Pavel Matějíček ke zteči soupeřovy branky Kubu Szabóa, ten si pohrál s obránci i gólmanem a vyrovnal na 2-2. Vzápětí se dostával do velké šance skvěle hrající Coufal, ale výtečně zasáhl Tomáš Reiterman.V 32.minutě Pavel Matějíček vypíchl míč gólmanovi hostí, posunul ho na Kubu Szabóa , ten však svůj třetí gól nevsítil.V 37. minutě se neprosadil hlavou koutecký Tenkl. Ve 44.minutě odstupuje Jakub Szabó a nastupuje Petr Kozojed. Přišla poslední minuta první půle  a rohový kop Davida Macka. Přetažený balón našel Milana Špendlíčka a jeho volej znamenal vedení Sapeláků 3-2.



Ve 47.minutě vznikl u naší branky závar, který nakonec vyřešil odkopem Tomáš Reiterman.O dvě minuty později vybojoval míč střídající Petr Kozojed, nahrál na vápno Filipu Dvořáčkovi, jeho střelu vyrazil gólman hostí. V 50. minutě vyráží i bombu Pavla Matějíčka z levé strany velkého čtverce.V téže minutě neudržel Petr Koubek v souboji míč, opět zachránil Tomáš Reiterman.Ostrý centr Filipa Dvořáčka v 57.minutě našel hlavu Petra Maška, bohužel míč v brance hostí neskončil.V 60. minutě uvolnil Petr Mašek Petra Kozojeda, ten obešel i gólmana a zvýšil na 4-2. V 61.minutě odstupuje Milan Špendlíček a nastupuje Petr Doucha.V 72.minutě odstupuje Filip Dvořáček a nastupuje Lukáš Varhaník.V 75.minutě vybojoval Lukáš Varhaník míč na soupeřově šestnáctce  Petru Kozojedovi , ten poté uvolnil zabíhajícího Pavla Matějíčka a ten propálil Stýbla 5-2.V 81.minutě si udělal prostor ve vápně hostí Petr Mašek a z otočky zvýšil na 6-2.Poslední slovo měl Petr Barák, který v 89.minutě zúročil přihrávku Lukáše Varhaníka, kterou chytře přepustil Petr Mašek 7-2.



Utkání tedy skončilo výrazným vítězstvím Sapeláků, v utkání jsme však dvakrát prohrávali a v první půli hosté z brejků hodně kousali.Utkání rozhodl až těsně před poločasem nejzkušenější plejer Milan Špendlíček. Vážíme si výhry a konečně jsme si připsali tři body za výhru v domácím prostředí.



Nejlepší hráči: Pavel Matějíček, Jakub Szabó - Filip Coufal.



Góly: 18. a 30. Jakub Szabó, 45.Milan Špendlíček, 60.Petr Kozojed, 75.Pavel Matějíček, 81.Petr Mašek, 89.Petr Barák - 13. a 19. Filip Coufal.



Rozhodčí:pánové Stehlík, Rosický a Porupka. ŽK: 1-1 / Petr Tržil /. 87 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Matějíček, Špendlíček / 61. Doucha /, Macko, Dvořáček / 72. Varhaník / - Mašek, Szabó / 44. Kozojed /.






zpět na seznam aktualit