Aktuality

15.10. 2017 KOVOFINIŠ LEDEČ N.SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 0 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním obrovské problémy se sestavou, kvůli zranění nemohla nastoupit hned šestice opor - Martin Boháček, Pavel Matějíček, Honza Vacek, David Macko, Petr Doucha a David Macko.S velkým sebezapřením museli na plac Lukáš Varhaník, Petr Kozojed, Jakub Szabó a Petr Barák.



První šanci si v utkání připravili ve 12.minutě domácí, Tomáš Reiterman však skvěle zasáhl a míč uklidil nad břevno. Ve 23.minutě přišla další morová rána pro Sapeláky, pro zranění musel střídat Kuba Szabó, nahradil ho Alda Kovář. Ve 29.minutě jsme ztratili míč u rohového praporku, domácí nacentrovali na vápno a bombu ledečského hráče perfektně zlikvidoval Ivan Rezničenko. O minutu později měl první naši tutovku Petr Kozojed, gólman Bezděk jeho střelu vyrazil k Filipu Dvořáčkovi, ani ten však nedokázal skórovat.Ve 33.minutě uvolnil Petr Kozojed na hranici šestnáctky zadovkou Filipa Dvořáčka, jeho střelu stačil srazit jeden z obránců na rohový kop. V 39.minutě vypíchl Patrik Fišer soupeři v šestnáctce  zcela čistě míč, domácí hráč situaci značně přihrál a sudí Niederle nařídil pokutový kop. Pravda se však ukázala a Nepovím napálil míč pouze do břevna! Minutu před přestávkou opět pláchl ledečské obraně Petr Kozojed, ani tentokrát jsme však tutovku v gól nepřetavili a tak skončila první půle bez branek.



To se však změnilo v 52.minutě. Po několika po sobě jdoucích faulech na Petra Kozojeda, byl odpískán přímý kop cca 30 metrů od Bezděkovy branky.Míč si postavil Filip Dvořáček a jeho bomba zapadla přesně do vinglu ledečské svatyně 0-1. V 61.minutě vysunul Alda Kovář Petra Kozojeda, ten opět ztroskotal na domácím brankáři. O minutu později napálil Filip Dvořáček rohový kop přímo do šibenice Bezděkovy branky, ten míč s námahou vyrazil.V 63. minutě opět spolupráce Alda Kovář - Petr Kozojed, Petr Kozojed opět valí sám na gólmana, obešel ho, ale domácí bek ho ještě dokázal připravit o míč. Totéž se opakovalo v 70.minutě, Petr Kozojed opět v úniku, ale nebylo mu dnes gólově přáno, skóre se opět nemění.V závěrečné čtvrthodině přece jen začínají být ve hře domácí. V 72. minutě předvedl perfektní zákrok Ivan Rezničenko. O minutu později kryje Bezděk trestný kop Dvořáčka.V 82.minutě střídá vyčerpaného Petra Kozojeda Milan Špendlíček, v 86.minutě nahrazuje taktéž vyčerpaného Lukáše Varhaníka David Padrnos. V 90.minutě se dostávají domácí do vyložené šance, ale Ivan Rezničenko dokazuje, že je i ve 44 letech ve výborné formě a fantastickým zákrokem vyráží střelu z pěti metrů nad naši branku. V nastaveném čase jdou tři naši hráči na jediného obránce, možnost nezužitkují, ale to vůbec nevadí, neboť už je 93.minuta a zápas končí. Sapeláci si z Ledče odvážejí tři body!



Do Ledče jsme odjeli s hodně zdecimovaným týmem, chybělo nám šest hráčů, po dvaceti minutách se zranil další - Kuba Szabó. V týmu však bylo velké odhodlání, ke kterému ještě napomohla vymyšlená neproměněná penalta. Po nádherném gólu Filipa Dvořáčka jsme mohli mnohokrát zvýšit skóre, bohužel Petra Kozojeda ve všech šancích vychytal skvělý Bezděk. V závěrečné čtvrthodině měli dvě šance i ledečtí, Ivan Rezničenko byl však famózní. Za předvedený výkon a množství šancí, je naše výhra naprosto zasloužená.



CELÝ TÝM ZASLOUŽÍ MAXIMÁLNÍ UZNÁNÍ !!!



Nejlepší hráči: Tomáš Reiterman, Petr Barák, Petr Kozojed.



Gól: 52. Filip Dvořáček



Rozhodčí: Pánové Niederle, Denev a Maar. ŽK: 2-1 / Filip Dvořáček /. Delegát svazu pan Hrkal. 152 diváků.



Sestava: Rezničenko - Tržil, Reiterman, Barák,Bambula - Varhaník /86.Padrnos/, Fišer, Navrátil, Dvořáček - Szabó / 23.Kovář /, Kozojed / 82.Špendlíček /.



 



 






zpět na seznam aktualit