Aktuality

22.10. 2017 SAPELI POLNÁ - DESTRUKCE JAROMĚŘICE 5 - 2 / 1-1 /

ikona6.jpg

I v tomto utkání postrádali Sapeláci řadu hráčů, zraněni jsou Martin Boháček, Pavel Matějíček, Petr Doucha, Jakub Szabó, Petr Mašek, nemocen je David Macko. Se zdravotními problémy museli obětavě nastoupit Petr Barák, Petr Tržil, Tomáš Reiterman a Petr Kozojed.



Již ve čtvrté minutě utkání centruje Filip Dvořáček do malého čtverce a hlavička Petra Kozojeda končí na břevně jaroměřické branky. V sedmé minutě zachraňuje situaci včasným zákrokem gólman Pisk.Ve 12.minutě se osmělili hosté, po dobré kombinaci Baráka a Netrdy musel Petr Koubek vyrazit míč na roh. V 19.minutě zahrávali hosté rohový kop a velmi nedůsledně pokrytý Hutař získal hlavičkou vedení pro Jaroměřice. Ve 23.minutě po centru Filipa Dvořáčka hlavičkuje Lukáš Varhaník těsně vedle Piskovy branky. V 34.minutě,opět po rohu Fildy Dvořáčka pálí Petr Kozojed, jeho střelu však zastavuje na cestě do sítě jeden z obránců soupeře. V 38.minutě přichází vyrovnání, po kolmici Aldy Kováře vyrovnává Petr Kozojed 1-1.



Do druhé půle jsme stejně jako do první vešli aktivně, Honza Vacek nahradil Patrika Fišera,ve 49. minutě z dobré pozice z šestnáctky přestřelil Petr Navrátil. A potom jsme zrovna jako v první půli inkasovali. V 51.minutě zahrávali hosté trestný kop, Petr Koubek střelu Netrdy však pouze vyrazil a dobíhající Václavek vrátil Jaroměřicím vedení 1-2.Teprve potom domácí hráči pochopili, že se bez výrazného zlepšení bodů nedočkají. Po dvou minutách od inkasované branky zavelel svému týmu kapitán Tomáš Reiterman a filigránsky vyrovnal na 2-2. V 58.minutě byl obrat dokonán, když Petr Kozojed obešel beka i gólmana a Sapeláci poprvé vedli 3-2. Petr Kozojed měl další  tři slibné akce, ale proměnil až třetí z nich v 71.minutě  a tím zkompletoval hattrick 4-2. V 78. minutě spálil velkou šanci Lukáš Varhaník. Vzápětí ve vyložené možnosti minul branku Filip Dvořáček.V 83.minutě podtrhl účet utkání výborně hrající Petr Barák a vstřelil pátý gól svého týmu 5-2, přihrával mu střídající Milan Špendlíček, který o minutu dříve nahradil Petra Kozojeda.



Sapeláci tak získali "povinné" tři body, na které se však hodně nadřeli. V utkání jsme dvakrát prohrávali, ale přestože je náš tým totálně rozbitý zraněními, dokázali jsme utkání otočit a v závěru jsme již vítězství kontrolovali. Tohoto vítězství si vážíme, rodilo se velmi těžce.



Nejlepší hráči: Petr Kozojed, Filip Dvořáček - Leoš Barák.



Sudí: pánové Terber, Dvořák, Šetek. ŽK: 1-2 / Tomáš Reiterman /, čk: 83. Hutař / Jaroměřice /. 50 diváků.



Góly:



38.,58.,71. Petr Kozojed, 53.Tomáš Reiterman, 83.Petr Barák - 19.Hutař, 51.Václavek.



Sestava:



Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Varhaník, Fišer / 46.Vacek /, Navrátil, Dvořáček - Kozojed /82.Špendlíček/, Kovář.

 






zpět na seznam aktualit