Aktuality

29.10. 2017 Sokol Košetice - SAPELI POLNÁ 0 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Již v 2.minutě připravil Jakub Szabó tutovku pro Filipa Dvořáčka, toho však vychytal domácí gólman Jíša.O minutu později po přihrávce Lukáše Varhaníka mířil Petr Barák mimo domácí svatyni. Ve 20. minutě se nezaviněně zranil a musel být odvezen do nemocnice Petr Navrátil, nahradil ho Patrik Fišer.Ve 22.minutě poprvé uhodilo, Jakub Szabó si narazil s agilním Petrem Barákem a prostřelil Jíšu 1-0. Ve 26.minutě střílí Jakub Szabó nad branku domácích, střelu Petra Baráka z 30 metrů Jiša kryje.Ve 28.minutě výborně zakombinoval domácí tým, jejich loženku zlikvidoval výborným zákrokem Petr Koubek.V 39.minutě zakombinovali "švagři" Honza Vacek a Patrik Fišer a druhý jmenovaný vyslal do úniku Petra Kozojeda. Ten přesprintoval obránce Košetic a přesnou střelou k tyči přidal druhý gól Sapeláků 0-2.Závěr poločasu však patřil Košetickým fotbalistům. Ve 40.minutě zachránil Petr Barák náš tým od pohromy, když vykopl míč směřující do naší branky....Ve 43.minutě pálili domácí mimo branku Petra Koubka, vzápětí hlavičkovali nad.



Do druhé půle již nenastoupil zraněný střelec naší první branky Jakub Szabó, nahradil ho Alda Kovář. V 51.minutě jsme museli střídat potřetí, zraněného Honzu Vacka nahradil Milan Špendlíček. V téže minutě se  po slalomu Páti Fišera ocitl v gólové šanci kapitán našeho týmu Tomáš Reiterman, gólman Jíša ho však vychytal. V 55.minutě zlikvidoval tutovku domácích skvělým zákrokem  Petr Koubek.  V 70.minutě byl náš gólman opět famózní a nedovolil domácím vstřelit kontaktní gól. O minutu později loboval Lukáš Varhaník soupeřova gólmana, lob se mu bohužel nevyvedl. O minutu později vyhrál Petr Kozojed hlavičkový souboj pro Lukáše Varhaníka, ten z hranice pokutového kopu tísněný protihráčem přestřelil domácí branku. V poslední dvacetiminutovce náš zdecimovaný tým již neměl síly a pouze se bránil soupeři i silnému větru. Petr Koubek  byl však famózní a když ho v jednom případě zastoupil Tomáš Reiterman bylo jasné, že si Sapeláci odvezou z Košetic tři body.



Celý tým zaslouží obrovskou pochvalu za obětavost, řada  hráčů nastoupila se zraněním / Tomáš Reiterman, Petr Tržil, Petr Barák, Petr Kozojed,Filip Dvořáček /, již v 51.minutě jsme měli prostřídáno / zranění Jakub Szabó, Petr Navrátil, Honza Vacek/, takže další nedoléčení Petr Mašek, Petr Doucha a Pavel Matějíček už nemohli svým spoluhráčům na hřišti pomoci jinak než povzbuzováním. Do utkání nemohli zasáhnout zraněný Martin Boháček a nemocní Ivan Rezničenko a David Macko. Z tohoto výčtu je jasně vidět, že jsme letošní sezónu dojížděli vyloženě na krev, přesto jsme v posledních šesti kolech získali 16 bodů z možných 18 což je vynikající, zvláště potom, co jsme měli po úvodních pěti kolech pouhé čtyři body! Klobouk dolů!!! 



Za zmínku jistě stojí ještě dvě věci. Jednak výborná divácká návštěva ve velmi nepříznivém počasí, domácí diváci po celé utkání hlasitě povzbuzovali svůj tým, ale přitom byli naprosto korektní k soupeři a po skončení utkání poděkovali oběma týmům za předvedený výkon! Super - velmi příjemný zážitek ! Druhou věcí je výborné řízení utkání trojicí sudích pánů Porupky, Pavlase a Krondráfa, ke kterému neměl ani jeden tým žádnou připomínku.



Nejlepší hráči: Petr Koubek, Petr Tržil, Petr Barák.



Góly: 22.Jakub Szabó, 39.Petr Kozojed.



Sudí: Pánové František Porupka, Jiří Pavlas a Jan Krondráf. ŽK: 2-1 / Jakub Szabó /, bez vyloučených.



133 diváků, delegát svazu pan Zdeněk Dobrovolný.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Varhaník, Navrátil / 20.Fišer /, Vacek / 51.Špendlíček /, Dvořáček - Szabó / 46. Kovář /.






zpět na seznam aktualit