Aktuality

16.12. 2017 Petr Barák a dvojice Jirků Babínků vítězi SAPELI OPEN PINEC CUPU 2017

TableTennis.jpg

Sobotní odpoledne v jihlavském PINEC KLUBU patřilo již III.ročníku SAPELI OPEN PINEC CUPU. Pod dozorem přísných rozhodčích turnaje Peti Navrátila a Aldy Kováře byly odehrány turnaje dvouher a čtyřher.



TURNAJ DVOUHER:



Ve dvouhrách se do závěrečných bojů prosadilo celkem sedm borců. Petr Barák, Libor Bratršovský, Jiří Babínek st.,Petr Koubek, Jiří Listopad, Milan Špendlíček a Pavel Krpálek. Hrálo se systémem každý s každým a z postupných výsledků bylo brzy jasné, že při neúčasti Jirky Babínka ml. se o vítězství rozhodne mezi trojicí Petr Barák, Milan Špendlíček a Jiří Listopad.Závěrečná utkání měla velkou kvalitu, Jirka Listopad nakonec obsadil třetí příčku, o prvním místě pak rozhodl přímý souboj mezi Milanem Špendlíčkem a Petrem Barákem, který byl nakonec šťastnější a získal prvenství. Druhý byl Milan Špendlíček, který zaznamenal obrovský výkonnostní vzestup a vítězství mu uniklo o pověstný fous.



Celkové výsledky dvouher:



1. Petr Barák



2. Milan Špendlíček



3. Jiří LIstopad



4. Petr Koubek



5. Jiří Babínek st.



6. Pavel Krpálek



7. Libor Bratršovský



 



TURNAJ ČTYŘHER:



Do finále turnaje čtyřher se probojovaly čtyři dvojice. Loňský vítěz Babínek st. - Babínek ml., dále Krpálek - Bratršovský, Koubek - Špendlíček a Listopad - Barák.



Zcela jednoznačně ovládli soutěž loňští vítězové, o druhou příčku svedli velký boj dvojice Listopad- Barák a Koubek - Špendlíček.



Celkové výsledky čtyřher:



1. Jiří Babínek st. - Jiří Babínek ml.



2. Jiří Listopad - Petr Barák



3. Petr Koubek - Milan Špendlíček



4. Pavel Krpálek - Libor Bratršovský



 



Vítězové obou kategorií byli odměněni poháry, všichni účastníci obdrželi pamětní medaile.Bylo to příjemné setkání kamarádů v sobotním  předvánočním  odpoledni.



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit