Aktuality

21.12. 2017 "BARINHO" KRÁLEM PODZIMU

pohar.jpg

Dvacítka hráčů Sapeláků hlasovala o svého podzimního krále. Každý určil pět nejlepších hráčů svého týmu za uplynulou půlsezónu, z čehož pramenily body do celkového umístění. Za první místo pět bodů, za druhé čtyři atd.



Celkem obdrželo body 14 hráčů, zveřejňujeme prvních 7 borců, to jsou plejeři, kteří získali více než 10 bodů. V první sedmičce jsou čtyři hráči o něco dříve narození a tři hráči o hodně mladší, je vidět, že se na výborných výsledcích týmu podílejí všichni bez jakéhokoliv rozdílu.



První tři místa obsadily tradiční stálice, čtvrté až šesté místo patří mladíkům.



Soutěž ovládl s velikým náskokem  Peťa Barák a to naprosto zaslouženě. Byl 10x zvolen na prvním místě, 3 x na druhém a chyběl pouze na jednom anketním lístku. Na hřišti opět předváděl skvělé výkony, navíc střílel góly, vzhledem k tomu, čím si prošel, tak je to fantastické a prvenství mu patří právem. Na druhém a třetím místě jsou Peťa Tržil a Tomáš Reiterman. Velezkušená stoperská dvojice spolu hraje již 12 let a je to vidět.Mohou spolu hrát takřka poslepu. Výborné čtvrté místo obsadil novic Peťa Kozojed, autor osmi gólů, a nebýt zranění, mohl být pro tým ještě platnější. Úplně to samé lze říct o Kubovi Szabó, který bohužel nastoupil jen v šesti utkáních, i tak stihl vstřelit sedm branek. Šestou příčku obsadil velmi elegantně hrající a hru výborně tvořící Štěpán Bambula. Nejlepší sedmičku potom završuje nejhezčí gólman soutěže Petr Koubek, který si návrat na fotbalové trávníky viditelně užívá.



Takto tedy vypadá vítězná sedmička:



1. Petr Barák                      74 bodů  /10x 1 místo, 3x 2 místo, atd./



2. Petr Tržil                         55 bodů   /7x 1. místo,  2x 2. místo, atd./



3. Tomáš Reiterman           50 bodů  /1x  1. místo,  6x 2. místo, atd./



4. Petr Kozojed                   35 bodů  /1x  1. místo,  5x 2. místo, atd./



5. Jakub Szabó                   30 bodů  /3x  1.místo,  2x 2. místo, atd./



6. Štěpán Bambula             19 bodů  /4x  3. místo, atd./



7. Petr Koubek                    10 bodů  /1x 3. místo, atd./



 



FOTOGRAFIE NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ PODZIMU SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE:



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit