Aktuality

03.01. 2018 Michal Příhoda - Zprávy z Anglie III.

hlaseni.jpg

Těsně před vánočními svátky dorazily z Anglie další informace od našeho útočníka Michala Příhody, toho času ve službách Uptoun Town FC. V Division 1 odehrál Michal 9 utkání plus 3 v poháru a vstřelil 4 branky a dosáhl 7 asistencí. Stabilně nastupuje v základní sestavě a jeho tým přezimuje na druhém místě tabulky - viz. fotografie.



Spolu s přítelkyní Helenkou se vypravili na několik výletů, navštívili například nejslavnější megalistickou památku na světě - Stonehenge ve Wiltshire, či vodní svět v Bristolu / viz fotografie /.Taktéž návštěva dostihů v Cheltenham Racecourse, kde obrovský areál pojme 67 000 diváků byla vyjímečným zážitkem - viz fotografie s majiteli stájí a žokeji.



V anglickém působišti Michala mimořádně napadlo půl metru sněhu, zatímco domorodci byli hodně překvapení , Michal s traktorem prohrnoval vozovku a dokonce zprůjezdňoval ucpaný kopec a odtahoval auta!!!



Závěrem Michal zdraví všechny spoluhráče a přeje jim vše nej v roce 2018. Taktéž my přejeme Míšovi všechno nejlepší, pokračování úspěšného pobytu a hodně vstřelených branek.



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit