Aktuality

16.01. 2018 LEGENDY - VÝBĚR 10 - 7 /4-1, 4-3, 2-3 /

hockey2.png

I tentokrát mělo utkání velkou kvalitu a i přes veškerou snahu borců VÝBĚRU opět zvítězil tým LEGEND. Ten postrádal nejen pracovně zaneprázdněného Petra Klímu, ale i Martina Boháčka, který zaskakoval v týmu VÝBĚRU, kterému tentokrát chybělo trio Jančích, ale bylo kvalitně doplněno Jiřím Chovancem, Vlastou Novákem a Jirkou Cechem. LEGENDY poprvé koučoval Marek Zamazal a byl úspěšný.



Již v první třetině bylo jasné, že to bude mít VÝBĚR hodně, hodně těžké. Ivan Kliment měl "kouzelnický" den a v brance doslova čaroval. Nu a kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman si z pondělního večera na Horáckém zimním stadióně udělal vlastní one man show. Janovický "DŽEGR" pět gólů vstřelil, na dva nahrál - 7 kanadských bodů! Jeho spoluhráč z prvního útoku Milan Špendlíček se prosadil až v závěru, během utkání však spálil i nemožné. Dlouho držel VÝBĚR nad vodou výtečným výkonem gólman Mirek Flesar, ale skvělá kombinační hra LEGEND nebyla k zastavení a skóre stále narůstalo. Teprve za stavu 10-4 LEGENDY zvolnily a VÝBĚR korigoval skóre na přijatelných 10-7.



První hvězdou utkání byl vyhlášen Tomáš Reiterman -  7 bodů /5 gólů plus 2 asistence/.Druhou hvězdou utkání byl vyhlášen gólman Ivan Kliment. Třetí hvězdou utkání byli vyhlášeni Libor Bratršovský -  5 bodů /2 góly plus 3 asistence/ a Jiří Cech -  5 bodů /3góly a 2 asistence/.



 



Góly LEGEND:



Bratršovský /Černý, Babínek st./, Reiterman /Lapeš, Babínek st./, Černý /Reiterman/, Reiterman /sam.akce/, Reiterman /Wasserbauer,Lapeš/, Reiterman / Špendlíček M.,Bratršovský/, Černý /Wasserbauer/, Reiterman /Bratršovský, Lokvenc/, Špendlíček M. /Bratršovský, Padrnos/, Bratršovský /Reiterman/.



 



Góly VÝBĚRU:



Novák /Cech/, Cech /Lokvenc/, Cech /Novák/, Chovanec /Cech/, Cech /K.Špendlíček/, Mašek /sam.akce/, Wondrák /K.Špendlíček.



 



Sestava LEGEND:



Ivan Kliment - Robert Černý, Ondřej Lapeš, Štěpán Wasserbauer - Milan Špendlíček, Jiří Babínek st.,Tomáš Reiterman -  Jakub Lokvenc, David Padrnos, Libor Bratršovský.



 



Sestava VÝBĚRU:



Mirek Flesar - Miloš Adamec, Karel Kittler, Jiří Chovanec - Karel Špendlíček,Kamil Wondrák, Martin Boháček - Petr Mašek, Jiří Cech, Vlasta Novák.



 


FOTO TOMÁŠE REITERMANA SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE:





zpět na seznam aktualit