Aktuality

26.02. 2018 HAVLÍČKŮV BROD "B" - SAPELI POLNÁ 5 - 5 / 3-1 /

ikona6.jpg

Ná závěr nejnáročnějšího týdne zimní přípravy sehráli Sapeláci první přípravné utkání, soupeřem jim byl záložní tým Havlíčkova Brodu. Sapeláci měli velké problémy se sestavou, řada hráčů je nemocná, v rekonvalescenci, na horách, atd.



Sapeláci tedy neměli k dispozici Š.Bambulu, P.Baráka, T.Reitermana, M.Boháčka, P.Koubka, I.Rezničenka, P.Maška, P.Matějíčka,M.Špendlíčka, P.Douchu a P.Takácse. Našemu celku vypomohli Tomáš Hajný, Robert Černý,Lukáš Dvořáček a Matěj Procházka. Čtveřici jmenovaných srdečně děkujeme, bez jejich pomoci bychom museli utkání odříci.



Prvních třicet minut byli jednoznačně lepší domácví mladíci, získali tříbrankové vedení a to jim ještě Tomáš Hajný dvě tutovky chytil.Potom jsme se začali trošku kamarádit s míčem, zlepšila se kombinace a obraz hry se začal postupně měnit.Lukáš Varhaník svoji gólovku ještě nedal, ale Míla Brabec ještě do poločasu snížil na 1-3. 



V druhé půli jsme pokračovali ve zlepšeném výkonu a brankami Davida Padrnose, Kuby Szabóa a Míly Brabce jsme otočili na jednogólové vedení 3 - 4. V dalších šancích jsme však neuspěli, a tak domácí po tyči a břevně srovnali na 4-4. Vypadalo to, že poslední slovo bude mít David Padrnos 4-5, ale naše minela v poslední minutě znamenala konečný nerozhodný výsledek 5-5.



Byli jsme poprvé na míči a prakticky půlhodiny nám trvalo, než jsme se s ním seznámili. Z celé obrany jsme měli k dispozici pouze Petra Tržila, tudíž nebyli beci sehraní a z toho také pramení vysoký počet obdržených branek.Utkání jsme otočili z 3-0 na 3-4, 4-5 a toho je třeba si vážit. Některé chyby, kterých jsme se dopustili jsou neomluvitelné a obdrželi jsme z nich dva góly.Utkání naprosto splnilo svůj účel.



První dvě branky v našem dresu vstřelil Míla Brabec, rovněž dva góly vstřelil David Padrnos, jednu přidal Jakub Szabó.



Sudí: Jahoda, 30 diváků, žk Míla Brabec.



Sestava: Tomáš Hajný - Petr Tržil, Robert Černý /46.Matěj Procházka, 70. Lukáš Dvořáček/, Lukáš Dvořáček /46.Jakub Szabó/,Filip Dvořáček - Lukáš Varhaník, Petrik Fišer /30.Alexander Kovář/, Jan Vacek, Petr Kozojed - Miloslav Brabec,František Krupica /46. David Padrnos/.



 



 






zpět na seznam aktualit