Aktuality

03.03. 2018 FC HLINSKO - SAPELI POLNÁ 3 - 1 / 0-0 /

ikona6.jpg

Nekompletní Sapeláci narazili na dobře organizovaného a velmi důrazně hrajícího soupeře, pro kterého byl tento zápas navíc generálkou před soutěží - KP Pardubicka totiž začíná již příští týden.



Hlinečtí se lépe pohybovali, byli nebezpečnější, přesto skončila první půle bezbrankovou remízou / a to i zásluhou několika výborných zákroků Tomáše Hajného/.V druhé půli se Sapeláci zlepšili, dokonce šli do vedení, po přesném pasu Štěpána Bambuly skóroval Míla Brabec.Hlinsko však brzy vyrovnalo a navíc šlo do vedení. Sapeláci dohrávali poslední čtvrthodinu o deseti, přesto chtěli vyrovnat, bohužel bombu Petra Kozojeda zastavila tyč a těsně před koncem jsme inkasovali potřetí.



Hlinsko vyhrálo zaslouženě, v naší hře byla spousta chyb, hráli jsme alibisticky, nechtěli jsme podstupovat souboje s nepříjemným soupeřem, málo pohybu, málo hry po křídlech, velmi komplikovaná koncovka atd.



Gól: Miloslav Brabec



Sudí: Půlpán, bez karet, 20 diváků.



Sestava:Hajný - Tržil, Rychtecký,Bambula,Boháček - Matějíček, Barák,Brabec,Dvořáček - Szabó, Kozojed. Dále hráli Mašek a Krupica.



 






zpět na seznam aktualit