Aktuality

17.03. 2018 SLAVOJ TŘEŠŤ - SAPELI POLNÁ 7 - 3 / 4 - 2 /

ikona6.jpg

Již ve čtvrté minutě výborně zasáhl Petr Koubek při tutovce domácích. Následoval protiútok Sapeláků, Filip Dvořáček uvolnil Kubu Szabóa,jeho dělovka orazítkovala obě tyče, poté se odrazil k Petru Kozojedovi a ten již nekompromisně skóroval 0-1. V 11.minutě si na uličku Petra Navrátila naběhl Kuba Szabó a zvýšil na 0-2. To náš tým natolik ukolébalo, že ani postupně inkasované branky nepřinutily naše hráče k zodpovědnosti ať již v obraně nebo při zakončování šancí. Třešťí poctivě bránili a podnikali rychlé brejky, na které jsme prakticky nedokázali zareagovat. Do půle tedy vedli zaslouženě domácí 4-2.



V druhé půli to chvíli vypadalo nadějně, ale jen chvíli. Domácí po dalším kiksu naší obrany zvýšili na 5-2, poté korigoval Filip Dvořáček na 3-5. Měli jsme řadu šancí minimálně na vyrovnání, jenže žalostnou koncovkou jsme se o něj připravili.A tak jsme nakonec ještě dvakrát inkasovali, z toho jednou ze zcela zbytečné penalty.



Není nic platné, že dokážeme vstřelit branky, když nejsme zodpovědní v defenzivě.Dnes se to prokázalo v plné nahotě. Omluvou není ani velká absence zvláště defenzivních hráčů, ani improvizovaná sestava obranné řady. Předvedený výkon je velkou blamáží a věřme, že se dá tým brzy zdravotně do pořádku a hlavně začne hrát s pokorou, bojovností a zodpovědností od první do poslední minuty, tak jak jsme tomu byli v minulosti zvyklí.V dnešním utkání snesli měřítko výkonnosti krajského přeboru pouze 4 hráči!!!



Góly: Petr Kozojed, Jakub Szabó, Filip Dvořáček.



Sestava: 



Koubek /46.Rezničenko/ - Bambula, Rychtecký /46.Černý/, Lokvenc /63.Padrnos/, Boháček - Matějíček, Navrátil /70.Fišer/, Kovář, Dvořáček - Szabó /78.Navrátil/, Kozojed.






zpět na seznam aktualit