Aktuality

19.03. 2018 V SOBOTU V OKŘÍŠKÁCH NA OSTRO

ikona8.jpg

Již o tomto víkendu se rozběhne jarní část krajského přeboru a v sobotu v 15.00 se představíme na horké půdě Okříšek. Ty u nás na podzim vyhrály 0-2, i když byly pod permanentním tlakem, předvedly poctivý, zodpovědný výkon a dvakrát potrestaly nedůslednost našich hráčů.



Bohužel právě poctivost, zodpovědnost a dodržování taktických pokynů našemu týmu momentálně nejvíce chybí. Hrajeme bezstarostně, jdeme si pouze zahrát a ne VYHRÁT. Svědčí o tom i výsledky v přípravě/ Havlíčkův Brod "B" 5-5, Hlinsko 1-3, Kamenice 3-3, Třešť 3-7/. Sice nám chybí spousta hráčů, a sestavu jsme lepili výpomocí starších borců, kteří u nás v minulosti působili a nyní hrají okresní soutěže, přesto nemůžeme ztratit vyhraná utkání /Havlíčkův Brod, Kamenice/ a nemůžeme předvést tak žalostný výkon / jak v ofenzivě, tak v defenzivě/ jako v Třešti. Čeká nás hodně práce a jaro nebude jednoduché. Máme řadu zraněných, další borci jsou v rekonvalescenci po operacích a jejich výkony jistě nebudou zpočátku excelentní. Není prostor pro parádičky, naivitu, laxnost. Začíná mistrovská soutěž a my musíme zabrat a to pořádně.



Co se týče sobotního utkání v Okříškách, s největší pravděpodobností se odehraje. Domácí chtějí hrát a pokud to terén dovolí, tak se utkání uskuteční. V případě, že by se utkání nehrálo, tak bude mít náš tým zápasové volno k doléčení zranění atd. Nezastíráme, že by se nám to velmi hodilo, předpokládáme, že v dalším týdnu již budeme mít k dispozici o dva až tři hráče víc....






zpět na seznam aktualit