Aktuality

08.04. 2018 FC Velké Meziříčí "B" - SAPELI POLNÁ 1 - 2 / 1-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na velkomeziříčskou umělku posypanou kamínky pouze s jedenácti zdravými muži, přesto to byli právě oni, kdo udávali od počátečního hvizdu sudího Fridrichovského tempo hry.Již ve druhé minutě unikl po pravém křídle Filip Dvořáček, našel  Petra Kozojeda, jeho střelu však zlikvidoval domácí gólman.V 10. minutě již udeřilo. Po levé straně vnikl do šestnáctky Petr Kozojed, tvrdě vypálil, domácí gólman míč jen vyrazil a Kuba Szabó nekompromisně zavěsil 0-1.O minutu později uvolnil Patrik Fišer Filipa Dvořáčka, ten šel sám na gólmana, ale bohužel zakončil mimo.Ve 30. minutě centroval Filip Dvořáček, Kuba Szabó si stáhl míč na prsa a vypálil. Domácí gólman skvěle zachránil.Bravurní zákrok předvedl i Ivan Rezničenko, když vytěsnil bombu zpoza šestnáctky.Ve 34. minutě po rohu Filipa Dvořáčka zmařil tutovku Martin Boháček, když z pár kroků trefil pouze prostor gólmana. O tři minuty později vnikl Martin Boháček odvážně do šestnáctky soupeře, velkomeziříčský bek ho zasáhl kopačkou  do hlavy a kopala se penalta. K té se postavil Jakub Szabó a zvýšil na 0-2. Bohužel ve čtyřicáté minutě jsme se dopustili chyby v rozehrávce a domácí snížili Crkalem 1-2.



I v druhé půli si vytvořili řadu šancí. V 63.minutě unikl po pravé straně Filip Dvořáček, jeho přesný centr našel hlavu Kubu Szabóa, bohužel jeho gólovou hlavičku zastavilo břevno! O čtyři minuty později přiklepl Kuba Szabó míč na šestnáctce Petru Navrátilovi, ten těsně přestřelil.V závěrečných minutách měli přece jen více sil domácí a tak jsme reagovali postupně dvěma střídáními. Milan Špendlíček nahradil Petra Maška a později David Padrnos Petra Navrátila.V 73.minutě domácí prověřili i našeho gólmana Ivana Rezničenka, ten střelu zpoza šestnáctky k tyči vyrazil na roh.V 84.minutě vykopl Ivan Rezničenko dlouhý výkop, ze  kterého zakončil po dlouhém sprintu Petr Kozojed, jeho střela šla bohužel těsně vedle.Tři minuty před koncem běžel od půlky  sám na gólmana Štěpán Bambula, nakonec přihrál Petru Kozojedovi, ale tomu dnes nebylo přáno....I tak odjíždíme z Velkého Meziříčí s tříbodovým ziskem.



Náš tým podal poctivý a obětavý výkon, vytvořili jsme si šest,sedm tutovek a soupeře jsme prakticky do ničeho nepustili. Měli jsme vyhrát mnohem větším gólovým rozdílem.Dokázali jsme si poradit nejen se soupeřem a s velkým větrem, ale i s nepříliš kvalitní umělkou plnou kamínků.Naše vítězství je naprosto zasloužené.



Nejlepší hráči: Jakub Szabó, Martin Boháček, Petr Tržil.



Góly: 40. Václav Crkal - 10. a 37. Jakub Szabó / druhá z PK /



Sudí: pánové Fridrichovský, Dvořák a Šimek. Delegátem svazu byl pan Trávníček. ŽK: 4-2 /Jakub Szabó, Patrik Fišer/, bez vyloučených. 20 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Tržil, Reiterman, Bambula, Boháček - Kozojed,Navrátil /83.Padrnos/,Fišer, Dvořáček - Mašek /68.Špendlíček/, Szabó.






zpět na seznam aktualit