Aktuality

15.04. 2018 TJ SAPELI POLNÁ - SK BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM 3 - 5 / 1-3 /

ikona6.jpg

Sapeláci přivítali na svém trávníku jednoho z favoritů soutěže, na utkání se těšili, předpokládal se kvalitní technický fotbal, což se bezezbytku splnilo.



Již v páté minutě hlavičkovali hosté z dobré pozice hodně mimo naší branky. O minutu později předvedl hrubku gólman hostí, Míla Brabec ji však ke vstřelení branky nevyužil. V sedmé minutě byli v šanci Patrik Fišer a Tomáš Reiterman, ale míč k levé tyči Mrňousovy branky neprotlačili.Přišla desátá minuta, hosté zahrávali rohový kop, přetáhli ho za zadní tyč až za malé vápno, bystřický hráč ho vrátil efektně patičkou před branku a Mezník nekompromisně zavěsil 0-1. Ve 13.minutě zakončil Filip Dvořáček protiútok pumelenicí, gólman hostí však míč vytáhl na rohový kop. Ten zahrál Filip Dvořáček mistrně a přímo z rohu vyrovnal na 1-1.V 18.minutě míč z blízkosti zasáhl ruku Petra Tržila a Sklenář proměnil pokutový kop 1-2. Ve 26.minutě zahrávali hosté rohový kop a Vařejka opět po nedůrazu našich hráčů zvýšil na 1-3. První půle tedy patřila bystřickým hráčům, byli rychlejší, důraznější, nebezpečnější  a tak šli do kabin se zaslouženým dvoubrankovým náskokem.



Do druhé půle již nenastoupil Míla Brabec, vystřídal ho Pavel Matějíček. Hned v úvodní minutě druhého dějství měl tutovku Kuba Szabó, ale míč mu odskočil.O minutu později byl v šanci Pavel Matějíček, jeho ztlumenou střelu gólman hostí kryl. Sapeláci v druhé půli přidali, podrželi míč, začali lépe kombinovat. V 54.minutě opustil hřiště Jakub Szabó, nastoupil Petr Mašek. A právě Mašís v 55.minutě přiklepl míč hlavou do úniku Filipu Dvořáčkovi, který podél gólmana snížil na 2-3. Když už se Sapeláci dostali z nejhoršího a chtěli vyrovnat, tak přišla 60.minuta a přesná hlavička Prášila 2-4. O deset minut později hostující kanonýr zvýšil na 2-5 a skóre zápasu potom uzavřel v 76.minutě Filip Dvořáček, když potrestal penaltový zákrok na Petra Navrátila 3-5. Více už toho domácí hráči nestihli.



V druhé půli se náš tým výrazně zlepšil, bohužel v době našeho největšího vzestupu jsme inkasovali čtvrtý gól, který utkání rozhodl. Výhra hostí je zasloužená, byli lepším týmem a nám se v domácím prostředí v poslední době nedaří. Vzhledem k prohře jsme si ani neužili hattrick Filipa Dvořáčka - tři góly Bystřici se jedním hráčem nedává často.



Nejlepší hráči: Filip Dvořáček, Petr Mašek, Pavel Matějíček.



Góly: 14.,55 a 76. Filip Dvořáček / 1 z PK/ - 10.Mezník, 18.Sklenář /PK/, 26.Vařejka, 60. a 70. Prášil



Rozhodčí: pánové Marek Havlín, Jaroslav Jahoda, Filip Novák. ŽK: 2-1  / Petr Tržil, Martin Boháček/, bez vyloučených. Delegát svazu: pan ing.Vítězslav Holub.120 diváků.



Sestava Sapeli:



Koubek - Tržil, Reiterman, Bambula, Boháček - Kozojed, Fišer /72.Navrátil/, Vacek, Dvořáček - Szabó /54.Mašek/, Brabec /46.Matějíček/.



 



 



 






zpět na seznam aktualit