Aktuality

21.04. 2018 FC CHOTĚBOŘ - TJ SAPELI POLNÁ 2 - 2 / 0-1 /

ikona6.jpg

Již v šesté minutě přiklepl Jakub Szabó míč na šestnáctce Petru Navrátilovi a ten krásně vypálil do šibenice domácí svatyně, domácí gólman se poprvé vyznamenal a vyrazil střelu na rohový kop.O minutu později házel Míla Brabec dlouhý aut, Petr Mašek hlavou míč prodloužil na Pavla Matějíčka, který bohužel v tutovce na malém vápně selhal a branku přestřelil.V 15.minutě si naběhl na dlouhý pas Petra Kozojeda Kuba Szabó, přešel přes jednoho obránce, potom přes druhého, ten ho zezadu srazil a sudí Straka nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Filip Dvořáček 0-1.Potom Sapeláci kontrolovali hru a domácí poprvé ohrozili naši branku až ve 26.minutě, kdy střelu z 20 metrů s přehledem zlikvidoval Petr Koubek.O tři minuty později byl v další tutovce Pavel Matějíček, místo střely však ještě nahrával Kubovi Szabó a domácí stoper stihl situaci zahasit.První půle tedy skončila jednobrankovým vedením našeho týmu, což bylo po jeho průběhu hodně málo.



Druhá půle až do 56.minuty probíhala v poklidu a bez šancí na obou stranách.V inkriminované minutě vyslali domácí do naší šestnáctky centr, Petr Koubek ho v pohodě stáhl, ale bohužel mu později vypadl a domácí Dvořák to měl hodně jednoduché 1-1.A o deset minut později bylo ještě hůř, domácí faulovali Filipa Dvořáčka, sudí nechal hru pokračovat a Odvářka poslal domácí do vedení 2-1.Naši hráči však nemínili utkání po nepříznivém průběhu zabalit a pokračovali v kvalitním výkonu.V 73.minutě připravil výborně hrající Míla Brabec tutovku pro Kubu Szabóa, ten se rozhodl gólmana obstřelit, bohužel gólman Dobrovolný skvěle zasáhl...O minutu později po rohu Filipa Dvořáčka zakončil v dobré pozici Honza Vacek nad domácí branku. V 78.minutě jsme byli za poctivý výkon odměněni, svoji třetí loženku konečně přetavil v gól Pavel Matějíček 2-2. Sapeláci chtěli utkání rozhodnout ve svůj prospěch, bohužel Mílu Brabce vychytal Dobrovolný a Petr Tržil netradičně hrající na hrotu po pěkné kombinaci ve výhodné pozici branku Chotěboře přestřelil.



Do utkání jsme nastoupili v novém složení obrany, která v utkání pracovala velmi dobře. Celý tým předváděl poctivý fotbal, výborně kombinoval a vytvořil si spoustu šancí. Dokázali jsme se vyrovnat s velmi důraznou / místy až přes hranici / hrou domácích, kteří si nedokázali vůbec nic vypracovat / první gól byla naše hrubka, druhý dali po neodpískaném faulu, jinak si chotěbořští nevypracovali jedinou loženku/. Utkání se hrálo na výborném terénu a to naší hře svědčilo.



Vzhledem k předvedenému výkonu a poměru šancí obou týmů je pro nás remíza v Chotěboři ztrátou dvou bodů.



Celý tým předvedl výborný výkon, nejvíce se dařilo Filipu Dvořáčkovi, Petru Kozojedovi, Mílovi Brabcovi a Martinu Boháčkovi.



Góly:



56.Dvořák, 66.Odvářka - 16.Filip Dvořáček /PK/, 78.Pavel Matějíček



Sudí: pánové Straka, Šula, Invald. Delegát svazu pan Švarc. ŽK: 1-1 /Míla Brabec/, bez vyloučených. 100 diváků.



Sestava Sapeli:



Koubek - Kozojed, Boháček, Bambula, Dvořáček - Matějíček,Navrátil /72.Fišer/, Vacek, Brabec - Szabó /83.Tržil/, Mašek /78.Špendlíček/.






zpět na seznam aktualit