Aktuality

29.04. 2018 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 2 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Do utkání vstoupili lépe přibyslavští, v osmé minutě po pěkné kombinaci přestřelili z hranice penalty naši branku. V 15. minutě musel vytáhnout první výborný zákrok gólman Sapeláků Ivan Rezničenko, když kryl nebezpečnou střelu z hranice šestnáctky.Ve 22.minutě měli první šanci domácí, Míla Brabec však po uvolnění Aldou Kovářem přestřelil Pazderkovu branku.Ve 24.minutě si na dlouhý míč Pospíchala naběhl Krčál, obhodil si obránce a vypálil k tyči - Ivan Rezničenko byl připraven a vyrazil střelu na rohový kop. Ve 33.minutě pochybil gólman Pazderka, jeho špatný odkop zachytil Míla Brabec, jeho lobu však chyběla přesnost.V 35.minutě se vydal na výlet stoper Přibyslavi, přešel přes půl hřiště prakticky neatakován, na šestnáctce vypálil - naštěstí vedle branky.O dvě minuty později vyslal Míla Brabec k sólu Petra Kozojeda , toho však vychytal Pazderka.V 38.minutě zahrávali Sapeláci sérii rohů, z nichž však vytěžili pouze střelu Filipa Dvořáčka mimo branku.První půle vyzněla fotbalově jednoznačně pro hosty - byli poctivější, rychlejší, fotbalovější, na góly to však byla bezbranková remíza.



V druhé půli se Sapeláci o něco zlepšili, přesto již ve 47.minutě zahrozili hosté hlavičkou po rohovém kopu, Ivan Rezničenkoí byl připraven. O pět minut později hatí kombinaci Pavla Matějíčka a Jakuba Szabó výborný Pazderka.Zlom v utkání přinesla až 68.minuta, Filip Dvořáček zahrával přímý kop cca z 25 metrů a trefil přesně 1-0. V 80.minutě sehráli domácí /konečně!!!/ pěknou kombinaci, kterou korunoval brankou Pavel Matějíček, přihrával David Padrnos 2-0. V 87.minutě jsme mohli vstřelit třetí gól, ale Pazderka loženku Davidu Padrnosovi zneškodnil!



Sapeláci tak po dvou domácích prohrách konečně doma  vyhráli, ale  jejich výkon byl hodně nepřesvědčivý. Málo pohybu, spousta nepřesností, taktická nekázeň a malá poctivost, to vše chybělo našim hráčům. Naopak přibyslavští předvedli velmi dobrý výkon a prohra je pro ně krutá.



Góly: 68. Filip Dvořáček, 80. Pavel Matějíček



Sudí: pánové Pavlas, Rosický, Porupka. ŽK: 1-2 / Š.Bambula/, bez vyloučených. Delegát svazu pan Prokeš. Diváků 181.



Nejlepší hráči: Ivan Rezničenko, Petr Tržil, Martin Boháček.



Sestava:



Rezničenko - Tržil, Kozojed, Bambula, Boháček - Matějíček, Navrátil /63.Fišer/, Kovář, Dvořáček - Szabó /73.Padrnos/, Brabec.






zpět na seznam aktualit