Aktuality

13.05. 2018 SK KOUTY - SAPELI POLNÁ 2 - 2 / 1-2 /

ikona6.jpg

Již ve druhé minutě spálili domácí tutovku, když z hranice penalty přestřelili naši branku. V osmé minutě uvolnil Petr Mašek do křídla Filipa Dvořáčka, ten výborně vypálil, jeho střela však jen orazítkovala tyč Stýblovy branky.Ve 14.minutě hlavičkují domácí pod břevno naší svatyně, Petr Koubek pro jistotu vyráží míč na rohový kop.O čtyři minuty později opět v šanci domácí tým, zakončují však mimo tři tyče.Ve 25.minutě hlavičkují koutečtí po pěkném centru mimo.Ve 25.minutě vyslal Patrik Fišer do brejku Mílu Brabce a Sapeláci vedli 0-1.V 32.minutě jsme zaváhali s odkopem, domácí vybojovali míč, nacentrovali před branku a míč z hlavičky mířící do naší sítě stihl vykopnout Petr Navrátil.V 39.minutě uvolnil Filip Dvořáček Mílu Brabce, ten postupoval sám na gólmana a opět byl úspěšný 0-2.Ve 42.minutě Petr Koubek efektně zlikvidoval střelu domácích z 25 m.Ve 45.minutě se domácí dočkali snížení, po rohu si Petr Navrátil něšťastně zahlavičkoval do vlastní branky 1-2.



Začátek druhé půle byl z naší strany asi nejlepší pasáží v utkání, zahrávali jsme sérii rohových kopů, zakončovali jsme však mimo. V 59.minutě nádherně nacentroval Filip Dvořáček, Tomáš Reiterman ani Martin Boháček však na míč nakonec nedosáhli.V 69. šel Petr Kozojed z půlky sám na gólmana, ale vstřelit gól se mu nepodařilo.Domácí gólman se při výborném zákroku zranil, několik minut se nehrálo a do branky šel náhradník. Jak se později ukázalo, byla  velká škoda, že jsme nevstřelili třetí gól.. Domácí se v závěru snažili o vyrovnání, první obrovskou šanci i dorážku zlikvidoval Petr Koubek.Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit Petr Mašek, jeho dělovka se však do branky nevešla.A tak se nakonec v nastavení dočkali domácí. V 92.minutě jsme si vstřelili opět vlastní branku a tak jsme nakonec odvezli z předposledních Koutů pouhý bod.



V posledních utkáních se nám nedaří, jsme v herním útlumu. Koutečtí si bod jistě zasloužili, ale když v utkání vedete o dvě branky, vstřelíte čtyři góly, utkání skončí 2-2 a oba vlastence dostanete v poslední minutě jednotlivých poločasů, tak to je fakt na Chocholouška....A ještě navíc vedoucí domácího týmu opakovaně sprostě uráží naše hráče a naši lavičku....Když k tomu přidáme nerovný trávník a fotbal na který se nedalo dívat /zvláště z naší strany, tak to byla opravdu bídná neděle....



Nejlepší hráči: Míla Brabec, Petr Koubek, Filip Dvořáček.



Góly: 25. a 39. Míla Brabec, 45.Petr Navrátil /vlastní/, 92. Štěpán Bambula /vlastní/.



Sudí: Pánové Múller, Jílek, Bílek. ŽK: 2-2 / Lukáš Varhaník, Petr Tržil/, bez vyloučených, 150 diváků.



Sestava: Koubek - Kozojed, Boháček, Bambula, Varhaník - Vacek, Fišer, Navrátil /46.Reiterman/, Dvořáček - Mašek, Brabec /65.Tržil/.



 






zpět na seznam aktualit