Aktuality

27.05. 2018 AFC HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 2 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně, dobře kombinovali, jejich akce však končily na šestnáctce domácích. Ve 23.minutě domácím prošel faul na našeho hráče před naší šestnáctkou, domácí útočník potom přetlačil Petra Kozojeda a křižující Martin Boháček zasáhl při odkopu i nohu protihráče - následoval pokutový kop, který proměnil Šerý 1-0. Sapeláci ve svém úsilí nepolevili, pokračovali v kvalitním výkonu a byli stále nebezpečnější.V největší šanci první půle se neprosadil Jakub Szabó, který po uvolnění Petrem Maškem šel sám na gólmana Kříže, jeho placírka však minula o milimetry levou tyč domácího gólmana.



I v druhé půli jsme byli lepším týmem, ve 49.minutě pálil z šestnáctkiy Filip Dvořáček, jeho střela se však nevešla mezi tři tyče.V 53.minutě centroval do šestnáctky Míla Brabec, před zakončujícím Jakubem Szabó zachránil domácí stoper. V 57.minutě domácí gólman vyráží přímý kop Filipa Dvořáčka.V 71.minutě vyslal Tomáš Reiterman do sóla Jakuba Szabó, ani teď se skóre nezměnilo. V závěrečných minutách hráli Sapeláci v defenzivě na velké riziko, chtěli vyrovnat, dvě velké možnosti měl Petr Kozojed, v obou případech výborně zasáhl domácí gólman.V 86.minutě předvedl výborný zákrok Petr Koubek, když vyrazil pumelici domácích zpoza šestnáctky.Přišla předposlední minuta utkání, Sapeláci ztratili míč a humpolečtí využili přečíslení ke vstřelení druhého pojišťovacího gólu, jehož autorem byl Dalík 2-0.



Naši hráči dnes předvedli velmi dobrý výkon a dokázali, že fotbal hrát umějí. Byli jsme lepším týmem, bohužel jsme neproměnili svoje šance a tak odcházíme poraženi, i když se vztyčenou hlavou....



Nejlepší hráči: Petr Barák, Štěpán Bambula, Filip Dvořáček.



Góly: 23. Šerý /PK/, 89.Dalík.



Sudí: pánové Fridrichovský, Dvořák, Doskočil. ŽK. 2-1 / Petr Navrátil /, bez vyloučených, 270 diváků. Delegát svazu - pan Šimák.



Sestava SAPELI: 



Koubek - Kozojed,Boháček, Bambula, Barák - Vacek, Navrátil /67.Fišer/, Brabec, Dvořáček - Mašek /69.Reiterman/, Szabó /74.Tržil/.






zpět na seznam aktualit