Aktuality

03.06. 2018 SAPELI POLNÁ - KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU 1 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili do utkání bez řady hráčů / Petr Kozojed se ženil, Honza Vacek byl na předsvatební cestě, Petr Barák je zraněn, Pavel Matějíček si řeší svoje problémy a Kuba Szabó se celý týden bez omluvy neúčastnil treninků a utkání/.



Vlastní utkání probíhalo hodně v taktické rovině, hrálo se od vápna k vápnu a ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Ve 12. minutě naši hráči dobře zakombinovali, před hranicí šestnáctky byl sražen Míla Brabec. K  přímému kopu se postavil Filip Dvořáček a jeho přesná střela přes zeď znamenala vedení 1-0! Po půlhodině hry se mohli prosadit i hosté, po centru do šestnáctky zablokoval střelu soupeře velmi dobře hrající Tomáš Reiterman. V 39.minutě vyslal dlouhý pas Martin Boháček, Lukáš Varhaník se na hraně šestnáctky skvěle uvolnil a připravil loženku Filipu Dvořáčkovi - míč v poslední chvíli odkopl stoper hostí.



V 52.minutě odkulhal z hřiště Petr Mašek a nahradil ho David Padrnos, který mohl ve dvou situacích přečíslení vytytěžit druhý gól pro naše barvy. V 67. minutě nahradil Páťu Fišera hrajícího nezvykle v útoku Alda Kovář. Krátce po sedmdesáté minutě měli hosté svoji největší šanci, po ostrém a přesném centru hlavičkoval Pešek mimo naši branku.Útočník Pešek se potom předvedl ještě jednou, když dal úmyslně loktem do žeber Tomáši Reitermanovi - bohužel u sudích mu tato zákeřnost prošla bez trestu.Ivan Rezničenko za celé utkání řešil pouze několik / čtyři/ nevýrazné střely z dálky, jeho brankářský kolega Beránek na tom byl podobně. Utkání tak rozhodl gól Filipa Dvořáčka z 12.minuty a Sapeláci za něj a za poctivě odmakané utkání brali tři body.



Gól: 12. Filip Dvořáček



Sudí: pánové Krondráf, Bílek a Voneš. ŽK: 0:1, bez vyloučených. Delegátem svazu byl mgr.Jaroslav Petřivý.



Nejlepší hráči: Filip Dvořáček, Míla Brabec, Petr Navrátil.



Zajímavost: Utkání v Ledči v podzimní části jsme vyhráli také 1-0 a také vstřelil gol Filip Dvořáček a také z přímého kopu....



Sestava:  Rezničenko - Tržil, Reiterman, Bambula, Boháček - Varhaník / 91.Špendlíček /, Navrátil, Brabec, Dvořáček - Fišer / 67.Kovář /, Mašek / 52.Padrnos /.






zpět na seznam aktualit