Aktuality

17.06. 2018 SAPELI POLNÁ - SOKOL KOŠETICE 1 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci se v posledním utkání loučili se čtyřmi legendami - Petrem Koubkem, Petrem Tržilem, Tomášem Reitermanem a Milanem Špendlíčkem. V tomto utkání neměli k dispozici Mílu Brabce /zranění/, Patrika Fišera a Honzu Vacka /svatba/, Petra Maška /v zahraničí/, ideální zdravotní stav nebyl u několika dalších hráčů.



Ve 2.minutě hosté vystřelili zpoza šestnáctky, Petr Koubek byl připraven. V 8.minutě vysunul Petr Barák Kubu Szabóa, ten se zbavil obránce a nekompromisně zavěsil 1-0. O dvě minuty později skončila bomba Kuby Szabóa těsně nad břevnem Košetic. Ve 13.minutě unikl po pravém křídle Filip Dvořáček, přihrával do tutovky pro Lukáše Varhaníka, těsně před ním zachránil odkopem stoper hostí. V 18.minutě střílejí z šestnáctky hosté, Petra Koubka však nepřekvapili.Ve 34.minutě již byli gólu mnohem blíž, jejich střelu zastavila spojnice břevna a tyče sapelácké branky!! V 39. minutě došlo k nezaviněnému zranění košeického Marka Tomáše, kterého musela odvézt sanitka.Ve 43.minutě centroval Filip Dvořáček, Petr Kozojed hlavičkoval nad branku hostí.



Druhá půle začala krásnou akcí Sapeláků po ose Tomáš Reiterman - Kuba Szabó  a na jejím konci Filip Dvořáček minul o centimetry šibenici košetické svatyně.V 56. minutě dvojitá obrovská šance hostí,napoprvé zachránil hrudí Petr Barák, napodruhé hosté netrefili ze tří kroků odkrytou branku! Ani to však Sapeláky nevarovalo a tak o dvě minuty později se štěstím vyrovnává Pavel Kubů 1-1. O tři minuty později mohli jít Sapeláci zpět do vedení, Kuba Szabó prohodil obranu hostí a Filip Dvořáček bohužel svoji tutovku spálil a překopl branku. V dalších dvou šancích potom byli Kuba Szabó a Milan Špendlíček, gólman Jíša svůj tým podržel. V závěrečné čtvrthodince domácí hráli v pěti mužích na hrotu, chtěli utkání rozhodnout, ale nepodařilo se. V největší šanci v závěru utkání byl v 85.minutě Tomáš Reiterman, tváří v tvář gólmanovi však neuspěl a tak se body nakonec dělily.



Prvních třicet minut bylo ještě koukatelných, potom to šlo rapidně dolů. V druhé půli jsme nechali chuť , pohyb a nasazení v kabině a tak se poctivě hrající hosté dočkali vyrovnání.V utkání jsme asi měli víc šancí, ale vyhrát jsme si za předvedený bezkrevný výkon nezasloužili. Je to škoda, očekával jsem, že se náš tým kousne a naši matadoři budou loučit vítězstvím.



Nejlepší hráči: PETR KOUBEK, PETR TRŽIL, TOMÁŠ REITERMAN A MILAN ŠPENDLÍČEK.



Góly: 8.Jakub Szabó   -   58. Pavel Kubů



Sudí: pánové Múller, Voneš a Nováček. Bez karet, 100 diváků. Delegát svazu pan Bobek.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Boháček - Varhaník, Špendlíček / 67.Kovář /, Bambula, Dvořáček - Szabó, Kozojed.






zpět na seznam aktualit