Aktuality

15.07. 2018 SAPELI POLNÁ - SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD "B" 2 - 2 / 1-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci se představili v prvním přípravném utkání proti záloze Havlíčkova Brodu. Utkání se hrálo na dobře připraveném hřišti Sokola Bedřichov.



V 11.minutě Leoš Barák uvolnil na levém křídle Lukáše Varhaníka, ten přihrál do tutovky Ondrovi Částkovi, který svou šanci neproměnil.Ve 20.minutě přetlačil v souboji hostující Martin Cakl našeho Jakuba Benáčka, pláchl naší obraně, obešel i gólmana a poslal brodské do vedení! Ve 23.minutě sklepl míč  za šestnáctkou Petr Navrátil pro Pavla Bartoše, ten se prezentoval pěknou jedovkou, kterou však hostující gólman stihl vyrazit.O tři minuty později vykopl Tomáš Hajný dlouhý míč do levého křídla, kde nabíhal Leoš Barák, ten z běhu skvěle odcentroval do šestnáctky na Filipa Dvořáčka a jeho hlavička skončila v pravé šibenici brodské svatyně! Nádherná akce 1-1. Ve 34.minutě vypálil Filip Dvořáček zleva zpoza šestnáctky ze standartky, gólman hostí vyrazil míč na roh.V 35.minutě po nešetrném zákroku hostí musel vystřídat dobře hrající Leoš Barák, nahradil ho Patrik Fišer. Ve 44.minutě jsme postupovali v brejku čtyři naši hráči  na jednoho beka hostí, bohužel jsme situaci vyřešili špatně. Těsně před poločasovým hvizdem přišel o míč v naší šestnáctce Štěpán Bambula, hráči Slovanu však šanci nevyužili a přestřelili naši branku.



V druhé půli se do gólovky dostali první hosté.Martin Boháček ztratil zbytečně míč a soupeř v brejku naštěstí naši chybu nepotrestal. V 62. minutě skončila tečovaná střela Slovanu na břevně Hajného branky, na odražený míč nejlépe zareagoval hostující Martin Cakl 1-2.  O čtyři minuty později přesně odcentroval Štěpán Bambula, Filip Dvořáček z voleje v malém vápně bohužel míč napálil pouze do gólmana. V 71.minutě dobře zakombinovali Onřej Částka s Patrikem Svobodou a druhý jmenovaný propálil gólmana Brodu 2-2. V 82.minutě ztratil míč Petr Navrátil, hosté šli do úniku, který však zakončili střelou nad. V 84. minutě střílí hosté zpoza šestnáctky, Tomáš Hajný střelu nadvakrát likviduje.Dvě minuty před koncem po kombinaci dvou Patriků / Fišera a Svobody/ mohl zápas rozhodnout druhý jmenovaný. Jeho pumelice skončila nad břevnem branky hostů a tak se zřejmě zrodila spravedlivá remíza.



Naše hra byla plná nepřesností, ale to se v nové sestavě a při prvním utkání dalo čekat. Podstatné je, že hráči k utkání přistoupili s chutí  a řádně jsme tak završili první tréninkový týden. Škoda jen zranění Leoše Baráka, ale snad bude brzy fit.



Góly: Filip Dvořáček, Patrik Svoboda - Martin Cakl 2x.



Sudí: Ondřej Terber, Filip Novák, Věra Soukupová. ŽK:0-1. Bez vyloučených. 20 diváků.



Sestava: Hajný - Bartoš,Benáček, Bambula,Boháček - Barák /35.Fišer/, Svoboda, Navrátil, Dvořáček - Částka,Varhaník.






zpět na seznam aktualit