Aktuality

05.08. 2018 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ TŘEŠŤ 3 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci vlétli do utkání aktivně, svého soupeře dobře presovali po celý první poločas, snažili se o pohledný a rychlý fotbal. Jen s tou koncovkou to vázlo...Již ve 2.minutě pronikl po levé straně Štěpán Bambula, perfektně nacentroval Lukáši Adamcovi, jeho hlavička však šla mimo třešťskou svatyni. O dvě minuty později byl Lukáš Adamec opět ve výborné pozici - tentokrát centroval Patrik Svoboda, Lukáš bohužel opět minul branku.V 18.minutě jsme propadli v defenzivě a Tomáš Hajný situaci hasil v poslední chvíli a s pomocí tyče.O minutu později vytvočili Sapeláci velký závar u branky Slavoje, jehož gólman vykryl dvě bomby Patrika Svobody i dorážku Míly Brabce, na přesnou střelu Lukáše Adamce ale již nestačil 1-0. Další  branku mohl přidat vzápětí Míla Brabec po centru Filipa Dvořáčka, jeho patička však šla nad branku Třešťě.Za první poločas zaslouží Sapeláci pochvalu, odehráli ji ve velkém nasazení, bohužel v koncovce selhali.



Do druhé půli jsme vyměnili čtyři hráče a přeházeli posty.Hra již neměla takovou šťávu, hosté vyrovnali hru, my jsme se dopouštěli řady nepřesností a nebyla to pasaž vhodná ke koukání.Přesto měl velešanci Leoš Barák, ale pohrdl jí, totéž potkalo Filipa Dvořáčka.Patrik Svoboda rozezvučel z přímého kopu spojnici břevna a tyče a potom jsme v závěrečné dvacetiminutovce přece jen navýšili skóre. Na 2-0 zvýšil po přihrávce Petra Maška Patrik Svoboda. Skóre uzavřel po kombinaci s Lukášem Dvořáčkem Petr Mašek. Jeho střela přesně zapadla k levé tyči třešťské branky. V druhé půli to již nebylo nic excelentního,  některé věci tam byli pozitivní, některé nikoliv. Produktivita v zakončení je stále tristní.



Nejlepší hráči: Štěpán Bambula, Pavel Bartoš, Patrik Svoboda.



Sudí: slečna Soukupová, bez karet, 20 diváků.



Sestava SAPELI:



Hajný - Bartoš, Benáček /46. Dvořáček L./, Boháček /65.Benáček/, Bambula - Barák/65.Dvořáček F./, Navrátil /46.Varhaník/,Brabec, Dvořáček F./46.Mašek/ - Adamec /65.Navrátil/, Svoboda /46.Částka, 56.Svoboda/.






zpět na seznam aktualit