Aktuality

18.08. 2018 SAPELI POLNÁ - FC CHOTĚBOŘ 0 - 0

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli na půdu jednoho z favoritů soutěže s cílem předvést poctivý výkon, vyvarovat se množství chyb, které udělali v minulém zápase a zlepšit souhru týmu. K utkání nebyli k dispozici Ondra Částka /osobní důvody/, Patrik Fišer /dovolená/, Petr Mašek /zranění/, jen na lavičce byli připravení nedoléčení Honza Flekal a Lukáš Adamec.



Již v 7.minutě vnikl do šestnáctky Kuba Benáček, domácí stoper však stačil zachránit. O tři minuty později prostrčil Leoš Barák míč Patriku Svobodovi, jeho bomba bohužel pouze trefila domácího gólmana. Ve 26.minutě zahrozilo v naší šestnáctce, Tomáš Hajný však včas vyběhl a tím zabránil šanci domácích. V 38.minutě měli chotěbořští výhodu přímého kopu cca na 18 metrech, Martin Sommerauer však naši branku přestřelil.



V 52.minutě vyrazil domácí gólman střelu Míly Brabce na roh. V téže minutě musel odstoupit výborně hrající Petr Barák, nahradil ho Honza Flekal. V 56. minutě, po rohovém kopu domácích napálil chotěbořský hráč odražený míč na šestnáctce do naší šibenice, Tomáš Hajný však předvedl brilantní zákrok. V 58.minutě jsme podruhé střídali, Kubu Benáčka nahradil další defenzivní záložník Petr Navrátil.V 62.minutě dostal podruhé v krátké době "naloženo" velmi dobře hrající Lukáš Varhaník a musel střídat.Nahradil ho Lukáš Adamec. V téže  minutě nastřelil Patrik Svoboda břevno, o minutu později předvedl skvělou individuální akci Honza Flekal, přešel přes čtyři hráče, skórovat již bohužel nedokázal.V 72.minutě jsme sehráli ukázkovou akci po ose Filip Dvořáček - Míla Brabec,druhý jmenovaný přihrával před odkrytou branku Lukáši Adamcovi, toho bohužel zradil terén. Málem platilo známé nedáš - dostaneš...Martin Sommerauer o dvě minuty později rozezvučel hlavičkou pravou tyč naší branky. V 83.minutě Leoš Barák výborně předskočil obránce, běžel sám na gólmana, bohužel napálil míč do středu branky a domácí gólman  instinktivním zákrokem vytáhl míč na rohový kop. V 86.minutě  jsme po rohovém kopu Patrika Svobody vytvořili závar u domácí svatyně, na jejímž konci Filip Dvořáček z obtížné dorážky v malém čtverci přestřelil branku.Poslední tutovku na rozhodnutí měl v 88.minutě Lukáš Adamec. Přesný dalekonosný pas Martina Boháčka ho našel na malém čtverci, Lukášova střela bohužel skončila na boční síti.



Dnes jsme opravdu až na pár chybiček odvedli poctivý výkon a s přibývajícím časem jsme měli čím dál víc navrch. Vytvořili jsme si mnohem víc brankových šancí než domácí a remíza je pro nás v dnešním utkání ztrátou. Mrzí nás zranění Petra Baráka a Lukáše Varhaníka, kteří museli z utkání odstoupit. Celý tým zaslouží za zodpovědný přístup a předvedený výkon pochvalu. V utkání jsme dali opět prostor všem hráčům, které jsme měli k dispozici.Rozhodčí řídili utkání velmi dobře.



Nejlepší hráči Sapeláků: Štěpán Bambula, Lukáš Varhaník, Petr Barák.



Sudí: pánové Rygl, Jílek a Šrámek. Žk:1-2 /Pavel Bartoš, Petr Navrátil/, bez vyloučených, 150 diváků. Delegát svazu: pan mgr.Jaroslav Petřivý.



Sestava SAPELI:



Hajný - Bartoš, Boháček, Barák Petr / 52.Flekal/, Bambula - Barák Leoš, Benáček /58.Navrátil/, Brabec, Dvořáček - Svoboda, Varhaník /62.Adamec/.






zpět na seznam aktualit